SP’den camili kent meydanı önerisi

27 Nisan 2013 13:30

Eski İl Özel İdare Binası’nın yerine ne yapılacağı tartışmalarına Saadet Partisi de katıldı. İl Başkanı Cevat Gençay, boşalan alan için “3 Camii’nin de göründüğü bir Kent Meydanı olsun” dedi.

Eski İl Özel İdare binasının yerine ne yapılacağı konusu halen daha netlik kazanmış değil. Ancak şu ana kadar çoğunlukla kent meydanı ve otopark konularında fikirler ortaya atıldı. Bu tartışmalara Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay da katıldı. Gençay, “Bizim gönlümüzde geleceğin Isparta’sında Kavaklı Camii, Ulu Camii ve Mimar Sinan Camisinin 3’nün bir arada görülebildiği bir kent meydanı yatmaktadır” dedi. Gençay “Yıkılan eski İl Özel İdare binasının rant anlayışı ile değil de Ispartamızın huzuru ve geleceğine faydalı olacak şekilde yapılmasını ifade ediyoruz. Saadet Partisi olarak görüşümüz, oranının yıkılması. Yaz günü bunalan bir odada bir pencerenin açılması gibi olmuştur. Gönüllere bir genişlik getirmiştir. Bizim gönlümüzde geleceğin Isparta’sında Kavaklı Camii, Ulu Camii ve Mimar Sinan Camisinin 3’nün bir arada görülebildiği bir kent meydanı yatmaktadır. Bu görülecek üçgenin ilk basamağı eski İl Özel İdare binası ile başlamıştır. İnşallah gelecek yıllarda bizim bu hayalimizde gerçekleşecektir, Isparta’nın meydanı insana sıkıntı veren değil, insana huzur veren bir meydan olacaktır” dedi.

TÜM İL BAŞKANLARINI AÇIK OTURUMA DAVET ETTİ

Öte yandan Gençay, bütün parti il başkanlarını Isparta’nın geleceği ve sorunlarının paylaşılabileceği bir açık oturuma davet etti.

Bu haber 683 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...