Altınbaşak’tan Taekwondo Başarısı

29 Nisan 2013 17:54

Adını YGS, LYS ve Proje başarılarıyla sıkça duyuran Altınbaşak Koleji sporda da başarılar yakalamaya devam ediyor. Isparta’da kulüpler bazında yakaladığı birinciliklere bir yenisini de ferdi alanda ekledi. Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi Öğrencisi İrem KOCA Kulüpler arası ve Okulla arası yapılan Taekwondo müsabakalarında 49 Kiloda birincilik elde ederek Marmaris’te yapılacak olan Milli Takım seçmelerine hak kazanmış oldu.

Başarıyla ilgili bilgi veren Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi Coğrafya Öğretmeni ve Taekwondo Antrenörü Gurbet UYSAL öğrencisini kutladığını söyledi. Aynı zamanda bu başarının tesadüfi bir başarı değil bir süreç içinde düzenli bir çalışmanın bir neticesi olduğunu sözlerine ekledi.

Özel Altınbaşak Bedri Ayhan Lisesi Okul Müdürü Mahmut ÇOPUROĞLU ise Coğrafya Öğretmeni ve Taekwondo Antrenörü Gurbet Uysal’ı ve İrem Koca’yı tebrik ettiğini söyledi. Taekwondo çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Çopuroğlu sözlerine şöyle devam etti;

“2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde 30 Öğrenciyle eğitime başlayan Taekwondo Kulübümüz daha önce de bir çok madalya kazandı. Kazanılan en son başarı ise bize gelecek adına büyük ümitler vaad ediyor. Öğrencimizin Milli Takım elemelerinde de başarılı olacağını ve Okulumuzdan Taekwondo alanında Milli Takıma seçilen ilk öğrenci olacağını ümit ediyorum. Bu vesileyle fedakarca çalışmalarından dolayı Coğrafya Öğretmenimiz ve Taekwondo Antrenörümüz Gurbet Uysal’a teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.”

 

 

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...