Isparta’ya Ekonomi Kampusu kurulacak

29 Nisan 2013 18:08

ITSO Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, seçimi kazandıkları takdirde üniversite yolu üzerinde Odaya ait arsaya büyük bir ekonomi kampusu yapacaklarını belirtti.

Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala adaylar hem fiziksel hem de taktiksel açıdan yarışı hızlandırdı. Seçimlere beyaz liste ile girecek olan başkan adayı Şükrü Başdeğirmen, seçimi kazanması halinde önemli bir hizmeti hayata geçireceğini bildirdi.

İLK İŞİMİZ EKONOMİ KAMPUSU KURMAK

İlk işlerinin şehir merkezinde bulunan ITSO hizmet binasının yerinin değiştirileceğini belirten Başdeğirmen, “Hepinizin bildiği üzere hizmet binamız çarşı merkezinde yer alıyor. Üyelerimiz ve işleri olan vatandaşlarımız araç park edecek yer bulamıyorlar. Bünyemizde çok sayıda birim var. Çalışma alanlarımız yetersiz kalıyor. Seçildiğimiz takdirde dediğim gibi yeni bir ITSO binası sözünü veriyorum. Üniversite yolu üzerinde odamızın sahibi olduğu bir alan var oraya hizmet binamızı yapacağız. Bu sayede kimse trafik sorunu yaşamayacak. Oranın adını da ekonomi Kampusu koyacağız. Bu alanın içerisinde işadamlarımız ile ilgili bütün birimler olacaktır. Yine Isparta Ticaret Borsasının, KOSGEB’in, BAKA’nın, TSE biriminin olduğu tüm hizmet binalarını bir arada toplamak istiyoruz. İlk yapacağımız çalışmada bu olacak” dedi.

 

Bu haber 842 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...