Altınbaşak’ın Altın Güreşcisi

29 Nisan 2013 18:14

06-11 Mart 2013 tarihlerinde Manisa ilinde Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) tarafından düzenlenen 15-16 yaş grubu güreş müsabalarında Özel ALtınbaşak Anadolu Öğretmen Lisesi  öğrencisi Muhittin Burak ÜNAL Isparta’yı ve okulumuzu temsil etti.

25 ilden katılan sporcuların müsabakalarda kıyasıya mücadele verdiler. Özel Altınbaşak Anadolu Öğretmen Lisesi  öğrencisi Muhittin Burak ÜNAL Kulüpler arası Greko-Romen kategorisinde rakiplerine fark atarak Isparta şampiyonu oldu. Ayrıca okullar arası Greko-Romen kategorisinde Isparta 1.liğini elde ederek bölgede yıldızlar kategorisine girmeye hak kazandı. Muhittin Burak ÜNAL katıldığı bölge yıldızlar kategorisinde grup 5.si olarak büyük bir başarı elde etmiş oldu.

Özel Altınbaşak Anadolu Öğretmen Lisesi müdürü Vahit Çiftci :”Daha önceden sporda elde ettiğimiz başarılara yenilerini eklemekten çok mutluyum. Bu başarının tesadüf olmadığına inanıyorum. Bu amaçla başarıda emeği geçen fedakar öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Bu haber 1368 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...