“Terörün ardında AB ve ABD var”

28 Ağustos 2012 15:07

Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu Hasan Gürdal, her geçen gün artan terör olaylarını lanetlediklerini belirterek; “Terörün arkasında Avrupa Birliği ile ABD’nin olduğunu herkes biliyor. Hükümet artık bu işe bir çare bulmak zorundadır” dedi. 

Saadet Partisi Isparta il teşkilatının Genişletilmiş İl Divan Toplantısı önceki gün parti binasında gerçekleştirildi. İl ve İlçe teşkilatlarının tam kadro katıldığı toplantının gündemi son zamanlarda iyice artan terör oldu.

GENÇAY; “BAZI PARTİLERDE YÖNETİMLER BİLE TOPLANMIYOR” 

 Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Cevat Gençay; “Her ne kadar biz bunca yıldır çalışmalarımızı ve toplantılarımızı yıllardır yapıyorsak ta, diğer partilere mensup arkadaşlarımızdan ve duyduklarımız ve gördüklerimiz ile onların bırakın il divanlarını yapmalarını yönetim toplantılarına bile iştirak etmedikleri gibi toplantılarını yapmıyorlar” dedi.

GÜRDAL; “ÇALIŞMAK, ÇALIŞMAK VE ÇALIŞMAK”

Toplantıya katılan Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu Hasan Gürdal da konuşmasında; “Öncelikle şunu söylemek isterim ki, ‘Benim olmadığım yerde bir başkası yoktur’ mantığıyla hareket edilerek bu davaya bir fazla adım atmak ve sorumlu olduğumuz her yönde kendimizi hissettirmek suretiyle omuz verebileceğimizin altını bir kez daha çizerek Milli Görüş Liderimiz Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın 40 yılı aşkın bir süreçte ‘Çalışmak, çalışmak ve çalışmak’ ile teşkilat içinde yatan sırrın burada olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum.

“SURİYE’YE GİRMEYE ZORLANIYORUZ”

Toplantıya katılan Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu Hasan Gürdal, daha sonra sözü teröre getirerek terörü şiddetle lanetlediklerini belirterek, terörün arkasında Avrupa Birliği ile ABD’nin olduğunu ileri sürdü. ABD’nin Türkiye’yi tek başına Suriye’ye girmesi ikna etmeye çalıştığını belirten Saadet Partisi Isparta İl Sorumlusu Gürdal, Gaziantep’te yaşanan bombalı saldırıyı bunun sebebi olarak gösterdi.

Günümüzün gelişen olayları karşısında bir kez daha yıllardır Milli Görüş Teşkilatının bugünkü Hükümete içinde bulunmuş olduğu sıkıntılarının çaresi bugün yaşamış olduğumuz dünyada sıkıntılarının tek çaresi hem yaşadığımız ülkemizde hem de dünyamızda sıkıntılara tek Reçete olarak Saadet Partisi ve Milli Görüştür.

Sanki ülkemiz adı konulmamış bir savaş hali yaşıyor, yine geçtiğimiz bayramda yüreğimiz yandı, annelerimiz bacılarımız ağladı. Değerli kardeşlerim bu manzara karşısında ‘Yahu ne oluyor bize demek geliyor içimizden’  bu yakın tarihte şehit olan ve daha önce şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Geride kalan ailelerine ve Milletimize Sabrı Cemil niyaz ediyorum. Teröre, teröristlere, bunlara gizli ve açık destek veren şeytanın askerlerine, lanet okuyorum.

Değerli kardeşlerim, ülkemizde sanki bir akıl tutulması var diğer bir taraftan da kalem tutulması var, ülkemizi idare edenler, ülkemizde aydın geçinip, yazar çizer takımından bir takım insanlar, konuyu halen farklı düzlemde tartışmaya devam ediyorlar. Yok efendim Irak destekleniyormuş, Suriye destekleniyormuş, yarın belki İran kartını açacaklar, İran destek veriyormuş diyecekler, ha elbette otorite boşluğu olan yerlerde törör yuvalanır. Bu eşyanın tabiyatı gereği doğanın tabiyatı gereği böyledir. Ancak MalkoX in bir sözü var “ister Silah kullanın, ister oy kullanın, kuklacıyı dikkate almazsanız, kuklayı dikkate alırsanız sürekli karavana atarsınız”. Şu an ülkemizde kalem kullananlara onu söylüyorum. Sizler kuklacıyı değil kuklayı hedefe koyduğunuz onunla uğraştığınız sürece, karavana atmaya devam edeceksiniz.

Terör’ün arkasında batının olduğunu, AB’nin olduğunu ABD’nin olduğunu bilmeyen var mı Allah aşkına? Teröristlerin AB ülkelerinde yuvalandığını bilmeyen var mı? Normal yollardan içeriye aldıkları teröristleri, sanki kaçak yollardan canını kurtarmak için oralara gitmiş gibi işlem yapmak suretiyle sığınmacı yapan, onlara kira yardımından yakacak yardımına yiyecek yardımına kadar sosyal yardım sağlayan, hatta maaşa bağlayan AB ülkeleri değil mi?

Değerli kardeşlerim, Amerika’ya gelince zaten Amerika’nın sicili bozuk! Birinci körfez harekatında Çekiç Güç vasıtasıyla katır çıkmayan Cudi dağının başına Ağır silah ve mühimmat indiren ABD değil miydi? İşte Hürriyet Gazetesi Manşet’ten verdi. Milli Gazete de Manşet yapmış. Tek başına Türkiye’yi Suriye’ye girmeye ikna edemediklerinden dolayı, ABD’nin önemli insan kuruluşları, Savaş Enstitüsü ile birlikte, iki ay önce bir araya geliyorlar. “Türkiye’yi Tek başına Suriye’ye girmeye ikna etme çalışmaları yapıyorlar. Bizim Suriye’de ne işimiz varsa Türkiye’de ABD ile birlikte NATO ile birlikte girmek istiyor. NATO ile birlikte ne işimiz var? Bu savaş bizim savaşımız değil? Bu kavga bizim kavgamız değil? Bu dava bizim davamız değil? Siyonizm’in İsrail’in güvenli için ortaya koyduğu bir projedir.  Bizim bu savaşın içinde ne işimiz var? Ancak buna rağmen kendileri bulaşmadan Türkiye’yi bulaştırmak ve savaştırmak istiyor. İkna edemedikleri içinde insan kuruluşları çalışma yapıyor. Yapılan çalışmada Türkiye masaya yatırılıyor, Türkiye’yi savaşa ikna etmeye çalışıyorlar, netice alamadıklarında Türkiye’nin Gaziantep’de Kahramanmaraş’ında patlamalar oluyor. Bu kadar tesadüf olur mu? Ve iki ay sonra da hedeflerine ulaşıyorlar. Türkiye tek başına Suriye’ye girmeye ikna ediliyor. Oyun belli bir yere kadar tamam. Gaziantep’te patlama tamam. Göreceğiz Türkiye iki ay sonra tek başına Suriye ile savaşa girebilecek mi?

Değerli kardeşlerim, aklın için yol bir ancak, özellikle parlamento’da gurubu bulunan siyasi partiler, olaylar olduktan sonra cenaze merasimlerinde bir araya diziliyorlar, onun ötesinde de bildik açıklamalar ile de işi geçiştiriyorlar. Milletimiz artık bu açıklamalardan bıkmıştır. Acilen bir araya gelip buna çözüm üretmeleri lazım. Aksi halde anaların yüreği dayanmıyor, bu milletin buna tahammülü kalmamıştır. Ne yapılabilir? Birinci körfez harekatında çekiç güç Amerika geldi bu bölgeye yerleşti. Amerika bu bölgeye yerleştikten sonra terörün nasıl hareketlendiğini hepimiz biliyoruz. Açıktan destek verildiğini de biliyoruz. Tâki 54. Hükümetin Başbakan’ı Merhum Liderimiz Prof.Dr. Necmettin ERBAKAN başbakanlık koltuğuna oturana kadar. Otuz bin evladımız şehit edilmişti. O güne kadar ekonomiye yüz milyar dolar yük getirmişti. Hocam iş başına geldi. Çekiş gücün merkezini Silopi’ye çekti. Kontrol altına aldı. ABD’nin büyük elçisini çağırdı. En geç 3 ay içerisinde Çekiç gücün defolup gitmesi talimatını verdi. Tavrınızı koyduğunuz zaman oluyor. Bir ay içinde çekiç güç bu ülkeyi terk etti. Terör fiilen bitmiş oldu. İşlevsiz hale geldi. Ondan dolayı Apo’yu paketleyip teslim ettiler. İdam edilmemek şartıyla. Ha demek ki çare var. Öyleyse çareyi uygulayacak idare heyetine ihtiyaç var. Onun için diyoruz ki, parlamentoda gurubu bulunan partilerin bir kısmı iktidar, bir kısmı muhalefet kasıntısından kurtulsunlar, bu ülke için çare üretsinler” dedi.

 

Bu haber 811 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...