‘’Seçimi kaybedersem projelerimi getireceğim’’

29 Nisan 2013 18:24

Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, örnek bir davranışta bulunarak ‘’ Diğer 2 arkadaşıma dedim ki, eğer siz kazanırsanız gelip sizin masanızda projelerimi sunayım. Sizlere destek olayım. Eğer ben kazanırsam sizde buyurun gelin dedim. Sağolsunlar bu teklifimi kabul ettiler. Ortak paydamız Isparta. O yüzden fikirlerimizi birbirimize her zaman için sunmamız gerekiyor’’ dedi.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Genç İşadamları Derneği’ni (IGİAD) ziyaret etti. Başdeğirmen, üyelerin sorunlarını ve isteklerini dinledi. IGİAD Başkanı Adem Demiralay, seçim süreci boyunca belden aşağı ve kırıcı propagandalar yapılmamasını istedi. Başkan Demiralay: “3 adayımızın da amacı Isparta’ya daha fazla nasıl hizmet edebilirizdir. Seçilecek arkadaşa şimdiden başarılar diliyorum. Bu seçimler tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Adaylığını açıklarken, ‘’Beyaz ve temiz bir sayfa açıyoruz’’ diyen ve bazıları tarafından bu açıklamaları çarpıtılan Başdeğirmen, dedikodu üretenlere şu cevabı verdi: “Beyaz sayfa yenilikler içindir. Her yaşayan insanın, yeni günü beyaz bir sayfadır. Ben adaylığımı açıklarken yaptığımız beyaz sayfa açıklaması, geçmişi karalamak için değildir. Lafla sözle peynir gemisi yürümez. Bir ajandayı çevirirseniz yeni bir sayfa ile karşılaşırsınız. Örneğin yarın her insan gibi, benim içinde beyaz bir sayfadır. İnsan yarınında beyaz ve yeni sayfayı göremiyorsa onun hayatı zaten karadır. Açıklamalarımızın arkasındayız ve amacımız kimseyi karalamak değildir. 8 yıl boyunca ITSO ekibi olarak başarılı ve güzel işlere imza attık.

ADAY ARKADAŞLARI TEK TEK ARADIM

Bu seçimlerin seviyeli geçmesi gerekiyor. Çünkü sıradan bir seçim değil. Bizim de amacımız bu seviyeyi korumak. Ben diğer 2 aday arkadaşımızı arayıp hayırlı olsun dedim. Yine o aday arkadaşlarıma da dedim ki, eğer siz kazanırsanız gelip sizin masanızda size projelerimi sunayım. Sizlere destek olayım. Eğer ben kazanırsam sizde buyurun gelin dedim. Sağolsunlar bu teklifimi kabul ettiler. Ortak paydamız Isparta. O yüzden fikirlerimizi birbirimize her zaman için sunmamız gerekiyor” dedi.

Bu haber 591 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...