“Artık esnaf belediyeye mal vermek için yarışıyor”

29 Nisan 2013 18:53

SS 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin 2012-2013 yılı Olağan Genel Kurul’u yapıldı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın da katıldığı genel kurulda açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yavuz, “Genel kurulumuzun hepimize hayırlı olmasını dilerim. Babalık şefkatini, halk otobüsleri kooperatifimizin üzerinden esirgemeyen Isparta Belediye Başkanımız Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a huzurlarınızda sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Genel Kurulda Halk Otobüsleri Kooperatifi üyelerine seslenen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, belediyenin itibarını korumak zorunda olduğunu dile getirerek, “Önüne diktiğim bayrak çok iyi bir bayrak olması lazım. Şerefli bayrak aynı zamanda itibarlı bayrak olması lazım. Benden önce bu bayrağa kimse saygı gösteriyor muydu? Isparta Belediyesi’ne iki litre mazot vermiyorlardı. Esnaf mal vermiyordu. Ama şimdi esnaf mal vermek için yarış yapıyor. Bayrağımız şimdi üst noktalara gelmiştir. Isparta Belediyesi’nin bayrağı şereflidir” dedi.

Halk Otobüsleri’ni de belediye olarak gördüğünü belirten Başkan Günaydın, “Sizi de ben belediye olarak görüyorum. Kendimi de siz olarak görüyorum. Siz bizim bir bütünlerimizsiniz. Tabi sizlerden en iyi hizmet istenecek. Şu anda büyük bir itibara doğru gidiyorsunuz. Biraz geç kaldık. Bunları daha önce bitirmek istiyorduk. Ama bunlar kasıtlı olarak gecikmedi” dedi.

Özel Halk Otobüsleri’nde önce kart sisteminin yapıldığını, ardından halka tanıtıldığını, otobüslerin yeni olarak alınmaya başlandığını ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şimdi araçlarınız sıfır. Bu araçlar bozulmayacak, gayet rahat ve huzur içerisinde çalışılacak. Şimdi yeni 23 aracımızı hiç korkmadan alın. Bundan sonra burada çalışan şoför arkadaşlarımızın maaşlarının da yükseleceğine inanıyorum. Burası en güvenilir bir yer olacak” şeklinde konuştu.

Halk Otobüsleri ile ilgili olarak yönetmeliğin yürürlükte olduğunu ve titizlikle uygulandığını hatırlatan Başkan Günaydın, “Tüm şoför arkadaşlarımız en nezih en kibar olacak. Bunlar olduktan sonra tüm Isparta halkı bunu görecek. Burada üniversitemiz var, birkaç daha kurs çalışması yapabiliriz. Şoförlerimiz için bir kitapçık bastıracağız ve bunu tüm şoförlerimiz okuyacak. Daha sonra, işletmede, halkımızda daha huzurlu olacak. Halkımız en kibar insanlar bu kooperatifte diyecek. Belediyenin parçası olarak gördüğüm sizlerle çok daha üst noktalara geleceğiz. Burada çalışmak için yüzlerce şoför de müracaat edecek. İşetmecilikte burası bir numara olacak. Bir numara olan yerde kazanç olur. Herkes mutlu olur. Beni şu anda araştırmalar neticesinde Türkiye’de en başarılı belediye başkanı olarak gösteriyorlar. Ben bir numara olduysam, bütünleriz diyerek sizlerde bir numara olacaksınız. Olacağınıza da adım kadar eminim” ifadesinde bulundu.

 

Bu haber 548 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...