“ MİLLET İTTİFAKI OLARAK ISPARTANIN HER YERİNDEYİZ”

17 Ocak 2022 16:23

İYİ Parti İlçe Başkanlığının hizmet binası açıldı. Açılış törenine İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam ve çok sayıda partili katıldı.
İYİ Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, açılış programında, “Bugün Gönen'imizde hizmet binamızın açılış töreni için sizlerleyiz. Allah nasip ederse şu gördüğümüz kalabalıkta ki, bu bina bu Ülkemizin sıkıntılarına çare olabilmek için bu arada tekrar hizmete açıldı. Bizim parti binamız haftanın her günü saat 13.00 ile 17.00 arasında Gönen halkına hizmet etmek için açıldı. Sıkıntılarını, taleplerini gerek İl Başkanlığımıza gerek, Belediye Başkanımıza, gerek Milletvekilimize en küçük sıkıntınızı dahi İlçe Başkanlığımızda bizlerle paylaşmanız için açıldı. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Tüm Gönen halkına hayırlı, uğurlu olsun diyorum” dedi.
İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur ise Gönen İyi Parti teşkilatının hazır olduğunu belirterek, “Isparta'mızın Gönen'de ki bu güzel İlçemize hizmet etmek üzere İYİ Parti'nin yeni binası açıldı. Yeni yönetimiyle İYİ Parti teşkilatları, Gönen halkına hizmet etmeye hazırdır. İl Başkanımızın söylediği gibi, burada vatandaşlarımızı, dışarıdan Gönen'e gelip oturan Gönenli kardeşlerimizin problemlerini varsa iyi günlerinde, kötü günlerinde yanlarında olmak üzere Gönen İYİ Parti teşkilatı hazırdır. Yeni Merkezide burasıdır. Haftanın hemen hemen her günü, Başkanımın ilan ettiği saatlerde sizleri buraya bekliyoruz.
Isparta Milletvekili olarak buradayız. Millet İttifakı olarak biz Isparta'nın her yerinde, aynı zamanda Türkiye'nin her yerinde daha iyi günler için, daha iyi olsun Türkiye diye çıktığımız yolda çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Gönen'in sorunlarıyla da ilgili konuşan Cesur, “Gönen'in Gölbaşı Köyünün sıcak asfalt talebi, kanalizasyonu sistemi talebi. İğdecik Köyü'nün içme suyu şebekesi yetersizliği, kilitli parke taşı talebi. Kızılcık Köyü'nün sıcak asfalt yol ulaşımı, kilitli parke taşı talebi. Kızılcık Köyü ile Gönen arasında ki bağlantı yolunun genişletilmesi ve Ebe talebi. 20 bin Ebe kardeşim atama bekliyor, bu Kızılcık Köyüne bir tane Ebeyi atayıp da gönderemiyorsunuz. Bu mudur yönetim? O çocuklar atanmak için ne kadar emek veriyorlar, birçok atanamayan kardeşim için söylüyorum. Kızılcık Köyü'nün sağlık ocağı talebi. Koçtepe Köyümüzün soğuk hava deposu talebi. Bu talepleri aldık, gereğini yaptık TBMM taşıdık. Onların yapılıp yapılmadığını iktidar partisi tarafında takibini yapacağız. Kimle yapacağız? Sizle yapacağız. Bunlar yapılmazsa da gelip biz yapacağız. Çünkü geliyor, gelmekte olan. Bunun duyurusunu burada yapalım. Hayırlı, uğurlu olsun
diyoruz”
diye konuştu.
HABER
MERKEZİ

Bu haber 1089 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...