“Şirketimizi büyütmek için değil Isparta’yı büyütmek için yarışalım”

29 Nisan 2013 19:05

ITSO Başkan Adayı Eyup Avcular, seçimler öncesi üyelere önemli bir mesaj verdi. Avcular, “Üyelerimiz kimi takdir ederse, kimi Isparta için uygun görüyorsa, kim Isparta’ya bir şeyler verebilecekse ona oy versinler. Bu noktada kimseye bir baskımız olamaz. Buradaki yarış bize göre Isparta’yı büyütme yarışı. Şahıs ya da şirketlerimizi büyütme yarışı değil. Isparta’yı büyütürsek, hepimiz istifade ederiz” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ITSO) 11 Mayıs’ta yapılacak olan Oda seçimlerinde başkanlığa adaylığını açıklayan Eyüp Avcılar ve ekibi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

ÜYELERİMİZ KİMİ TAKDİR EDERSE OYUNU ONA VERSİN

Ziyarette Oda üyelerine önemli bir mesaj veren Avcular, “Sizden istediğimiz destek katılımı çoğaltmak. Üyelerimizin seçime katılmalarının sağlanması için destek istiyoruz. Üyelerimiz kimi takdir ederlerse, kimi Isparta için uygun görüyorlarsa, kim Isparta’ya bir şeyler verebilecekse ona oy versinler. Bu noktada kimseye bir baskımız olamaz. Buradaki yarış bize göre Isparta’yı büyütme yarışı. Şahıs ya da şirketlerimizi büyütme yarışı değil. Isparta’yı büyütürsek, hepimiz istifade ederiz” dedi.

ISPARTA’YA HİZMET YARIŞINDA OLMANIZ BİZİ SEVİNDİRİYOR

Isparta’nın şirin bir il olduğunu ve herkesin birbirini tanıdığını dile getiren Başkan Günaydın ise “Isparta’da sevgi, saygı ve birbirimizi tanıma avantajı ile yaşıyoruz. Yani gurbet olayı yaşamıyoruz, muhabbet olayı yaşıyoruz. Dostluk yaşıyoruz. Ispartamızın siyasi, ekonomik olaylarına hizmet yarışı adı altında aday oluyorsunuz. Ispartamıza sahip çıkılıyor. Tüm arkadaşlarımızın bu konuya sahip çıkmaları, aday olmaları beni çok mutlu ediyor, sevindiriyor. Bu bir hizmet yarışıdır. Ispartamızda en güzel olaylar olsun, hizmetler olsun” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...