BOCCE RAFFA ALTIN NOKTA TÜRKİYE İKİNCİSİ ISPARTA´DAN

27 Ocak 2022 16:21

Isparta İlk defa Bocce Raffa Türkiye Şampiyonasına katılırken İlk madalyasını alarak Bocce'de yeni bir sayfa açtı. Isparta Belediyespor sporcusu Adeviye Dinçtürk ilk 8 sporcu arasına 4. olarak girdi. Eleme turları sonucunda Adeviye Dinçtürk final oynarken ve Raffa Altın Nokta Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan gençler Türkiye Bocce Raffa şampiyonası 21-24 Ocak 2022 tarihlerinde Ankara Kahramankazan'da yapıldı.
Genç Kadınlar Raffa Rafta Altın Nokta kategorisinde 44 sporcu arasından Isparta Belediyespor sporcusu Adeviye Dinçtürk ilk 8 sporcu arasına 4. olarak girdi. Eleme turları sonucunda Adeviye Dinçtürk final oynarken ve Raffa Altın Nokta Türkiye ikincisi oldu.
İl Temsilcisi Barış Zorlu, ”Sporcum Adeviye Dinçtürk'ü yürekten kutluyor, gösterdiği üstün performans dan dolayı tebrik ediyor, bir sonraki şampiyonalarda daha da iyisini yapacağını biliyor ve inanıyorum, başarılarının devamını diliyorum. Desteklerinden dolayı sporcumuzun ailesine, Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve çalışanlarına, Isparta Belediyesi Başkanlığı ve ilgili müdürlük çalışanlarına sonsuz teşekkürler” dedi.
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1203 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...