Sıra 3972’de

28 Ağustos 2012 18:11

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında caddeden caddeye koşmaya devam ediyor. Son olarak 121 Cadde’de stabilize çalışmaları tamamlanırken, Davraz Mahallesi 3972 Sokak’ta ise asfalt çalışmalarının ilk adımı olan yorgun asfaltın kaldırılması tamamlanırken, yağmur suyu ızgara dağıtımları ise sürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Müftülük ile Demirköprü arasında bulunan ve uzunluğu600 metreolan 121 Cadde’yi asfalt aşamasına getirdi. Yolda tüm altyapı çalışmaları tamamlanırken, stabilize serme çalışmaları da tamamlandı. 121 Cadde’de dayanıklı asfalt çalışması başlatılıyor.

Diğer taraftan 121 Cadde’de yorgun asfaltın kaldırılması ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler Davraz Mahallesi 3972 Sokak’ta hummalı bir çalışmaya başladı. Bir tarafı 105 Cadde’yi diğer bir tarafı ise Antalya Çevre Yolunu birbirine bağlayan uzunluğu680 metreolan 3972 sokakta yorgun asfaltın freze ile kaldırılması çalışması tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sokakta Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce yağmur suyu ızgara sistemlerinin döşenmesi tüm hızıyla sürüyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaklaşan sonbahar ayları öncesinde çalışmaların çok daha fazla bir şekilde hızlandırıldığını ve ekiplerin günün her saatini 7 gün boyunca en üst düzeyde kullandığını söyledi. Başkan Günaydın, “121 Caddemizi belirtilen süreden önce trafiğe açmak amacıyla ekiplerimiz büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor. Yolumuz asfalt seviyesine getirildi. Bu caddemizde bilindiği gibi bazı binalarımızın bağlantı sorunları dahil, tüm altyapısı tamamlandı. Bu caddemizde de uzun yıllar bir sıkıntı ile karşılaşılmayacak.

Diğer taraftan bu caddede çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalarını 3972 Sokağa kaydırdı. Bir ucu 105 Caddeye diğer bir ucu ise çevre yoluna çıkan bu yolumuzu da en kısa zamanda trafiğe açacağız. Amacımız modern bir şehir oluşturmak, bu amacımıza da emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Bu haber 680 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...