Eğirdir, Tıp Öğrenci Kongresine katılacak 400 hekim adayını ağırlıyor

1 Mayıs 2013 18:31

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Banu Kale Köroğlu, öğrencileri Stajyer Dr. Asuman Türkan, Stajyer Dr. Pelin Topaktaş, Binnur Aşık ve Nurullah Yolal ile birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

1. Uluslararası Tıp Öğrencileri Kongresi’nin 3 Mayıs 2013 Cuma Günü Barida Otel’de açılışının yapılacağı belirtilirken 5 Mayıs 2013 Pazar günü Türkiye’nin çeşitli illeri ile dış ülkelerden gelecek 400 hekim adayı tıp öğrencisinin Eğirdir’e geleceği açıklandı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Tıp Fakültesi Dahiliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Banu Kale Köroğlu, öğrencileri Stajyer Dr. Asuman Türkan, Stajyer Dr. Pelin Topaktaş, Binnur Aşık ve Nurullah Yolal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özmeral, “geleceğin hekimlerini Eğirdir’de misafir etmek bizim için büyük bir şeref ve kazanç olacaktır. ” dedi. Belediye olarak gerekli desteği vereceklerini belirten Başkan Özmeral, “Eğirdir’imizin geleceği açısından düşünüldüğünde 400 yerli ve yabancı hekim adayımız ilçemizi en iyi şekilde tanıyacak ve gittikleri yerlerde burayı anlatacaklardır. Hekim olduklarında da Eğirdir’imizi hiç unutmayarak yine geleceklerini ümit ediyorum” dedi.

5 Mayıs 2013 Pazar günü sabah 10.00’da Eğirdir Canada’ya gelecek olan hekim adayları için yerinde inceleme yapıldı ve Başkan Özmeral şimdiden çalışmalara başladı.

Doç. Dr. Banu Kale Köroğlu ve beraberindeki Tıp öğrencileri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e sıcak, samimi davranışlarından ve karşılıksız desteklerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini belirttiler.

 

Bu haber 3107 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...