OGM’den Isparta’ya çıkarma

1 Mayıs 2013 18:35

Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan ve beraberindeki 3 Daire Başkanı Isparta’ya geldi. Kaşan, hassas bir dönemden geçtiklerini belirterek kurumun imajı için daha dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulundu.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, Kadastro ve Mülkiyet Daire Başkanı Murat Kalaylı, İzin ve İrtifak Daire Başkanı İzzettin Yurtoğlu ve Orman Yangınları ile Mücadele Daire Başkanı Mithat Ateş Isparta’ya gelerek bir dizi çalışmada bulundu. Heyet, kadastro, izin ve irtifak, yangın ve hukuk müşavirliği konularında ayrıntılı olarak toplantı yaptı.

DAHA HASSAS OLMALIYIZ

Görev hassasiyeti ve sorumluluklarının her geçen gün arttığını belirten Orman Genel Müdür Yardımcısı Recep Kaşan, “Kadastro çalışmaları ile ilgili 2014 yılı sonuna kadar belirlediğimiz hedeflerimiz var. İzin ve İrtifak konularının zamanında ve eksiksiz yapılması hususları kurumumuzun imajı için çok önemli. Yangın konusu da bizim her zaman en önemli gündemimiz. Konuların Bölge Müdürlüklerinde ayrıntılı olarak irdelenmesini oldukça önemsiyoruz” dedi.

Kaşan’ın konuşmasının ardından Orman Yangınlarıyla Mücadele, İzin ve İrtifak, Kadastro Mülkiyet Şube Müdürleri İle Bölge Müdürlüğü Hukuk Müşaviri ve Kadastro Başmühendisleri, çalışma alanları ile ilgili sunum yaptılar. Sunumlar esnasında çalışmalar karşılıklı olarak değerlendirildi. Çalışmalar esnasında ortaya çıkan problemler ve çözüm yolları belirlendi. Yılsonunda programların eksiksiz olarak gerçekleşmesi için çalışma takvimleri ayrıntılı olarak gözden geçirildi.

 

Bu haber 818 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...