“Hiçbir başarı tesadüf değildir, inandık ve başardık”

27 Nisan 2022 16:39

Keçiborlu Belediyespor'u Bölgesel Amatör Futbol Lige çıkaran Genç teknik Adam Fatih Bozbaş, mutlu sonu ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Teknik adamlık kariyerinde Merkez Gençlikspor, Özel İdare, Savspor, Deregümü ve Keçiborlu Belediyespor'da şampiyonluk yaşayan Bozbaş, bu yıla kadar hep Bölgesel Amatör Lige çıkmayı son anda finalde kaybediyordu. Bu yıl Bölgesel Amatör Lige Yükselme maçında Emrespor'u 1-0 yenerek kariyerine bir başarı daha ekleyen Bozbaş, başarının sırrını anlattı.
Sezon başında yaptığı kadro planlaması ve ekip ruhunun önemine dikkat çeken Bozbaş, başta Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak olmak üzere, Kulüp Başkanı Cenker Kemal Doğanay'a, yönetim kurulu üyelerine, futbolcularına ve taraftarına teşekkür etti.
Bu zorlu süreçte tam destek gördüğünü ve ailesinin de her zaman yanında olduğunu dile getiren Bozbaş, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. İnandık ve başardık. Finalde büyük heyecan yaşadık. Güzel bir maç oldu. Emrespor, Bölgesel Amatör Ligi 3. Sırada tamamladı. 3. Ligin kapısından döndü. Keşke Bölgesel Amatör Ligdeki kontenjan sayımız en az 2 olsa. Keçiborlu Belediyespor'un her zaman hedefi vardır. Camiamıza hayırlı olsun” dedi
LEVENT DOĞAN

Bu haber 1151 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...