Sen misin programa katılmayan!

4 Mayıs 2013 13:41

SDÜ Tıp Fakültesi öğrencileri tarafından organize edilen 1. Uluslararası Öğrenci Kongresi’nde Isparta Belediyesinden hiçbir yetkilinin katılmaması tepki çekti. Kongre Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Süleyman Önal, tepkisini durumu kamuoyuna açıklayarak dile getirdi.

Organizasyonun sekreterliğini yürüten Kongre Genel Sekreteri Yrd. Doç. Süleyman Önal, Barida Otelde düzenlenen Kongrede belediyeyi eleştirdi. Önal; “Davet ettik gelmediler bir tane katkıları da yok aslında bu tip organizasyonlara. En çok katkıyı belediyelerin vermesi gerektiğini düşünüyorum. Defalarca gittik defalarca söyledik, ama hiçbir katılımın olmaması dikkat çekici bir husus. Bunu kamuoyu ile paylaşmak istiyorum” dedi.

KİMLER KATILDI?

1. Uluslararası Öğrenci Kongresi’ne; Vali Memduh Oğuz, AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, SDÜ Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Numan Tamer ve Hüseyin Akyıldız, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Fakülte Dekanları, Uluslararası üniversite hocaları ve öğrencileri katıldı.

 

 

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...