“Belediye Başkanlığını Ak Parti kazanacaktır”

4 Mayıs 2013 13:42

AKP 23. Dönem Milletvekili Mehmet Sait Dilek, önümüzde ki yıl yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dilek, Isparta Belediye Başkanlığı’nı partisinin kazanacağını belirtti.

23. Dönem Milletvekili Dilek, partisinin Isparta Belediyesi’ni kazanacağını belirtti. Milletvekili Dilek, “AK Parti’nin Belediye Başkanlığı seçimlerinde adayı, şehri tanıyan ve şehirde tanınan biri olmalı. Ben şahsen şu ya da bu kişi aday demiyorum. Bunun için zaten çok erken. Isparta’ya hizmet gelecekse mutlaka AK Parti adayının Belediye Başkanlığı’nı kazanması gerekiyor” dedi.

BAKANLAR ŞEHRE GELDİ, SORUNLARI DİNLEDİ

Isparta’ya son 1 yılda çok sayıda Bakan’ın geldiğini belirten Dilek; “Hükümetimiz Isparta’yı seviyor. Şehrin sorunları ile yakından ilgilenen Sayın Başbakanımız birçok bürokratını buraya gönderiyor. İlimize gelen bakanlar sorunları dinledi. Mutlaka bu sorunlar çözülecektir” diye konuştu.

İKTİDARI AVANTAJIYLA ISPARTA KAZANACAKTIR

AK Parti’nin adayının Belediye Başkanı seçilmesi halinde şehrin daha iyi hizmetler alacağını dile getiren Dilek, halktan destek istedi. Dilek, “Kara Havacılık Okulunun inşaatı devam ediyor. Bu okulun tamamlanması halinde 4 bin kişi gelecek ve ekonomiye katkı sağlayacaktır. Isparta – İstanbul arası uçak seferleri de bu ay içerisinde başlayacaktır. Tüm hizmetlerin artması için de yerel seçimlerde iktidarın avantajıyla AK Parti adayının kazanması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Bu haber 822 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...