Hedefe ulaşmak için çalışmalar aralıksız sürüyor

7 Mayıs 2013 18:43

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün 2013 yılı için ortaya koydukları 205 km’lik altyapı ve dayanıklı asfalta ulaşmak için çalışmalar aralıksız sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nce Gülevler-Vatan-Ayazmana-Halıkent Mahallelerinin bağlantı yolu olan ve 105 Cadde’nin devamı durumunda bulunan 232 Caddenin yorgun asfaltının kaldırılması tamamlandı. Cadde, asfaltı tamamlanmak üzere olan Karakavak Caddesi’ni keserek Halıkent Mahallesi Pazaryeri Kavşağına çıkıyor.

232 Cadde’deki çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgiler alan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehrin 4 ayrı noktasında aynı anda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Çalışmaların aksamadan yürütülmesi için gerekli programların yapıldığını ve bu noktada çalıştıklarını aktaran Başkan Günaydın, “Teknik anlamda bu caddemizde de son kontrollerimizi yapıyoruz. Yüksek verimde çalışıyoruz. Isparta’mızın tüm yolları baştan sona yenilenecek. Tüm altyapı eksiklikleri tamamlanıyor. 232 Caddemiz geniş bir yolumuz. Bu yolumuza da orta refüj yapacağız ve ağaçlandıracağız. Şehrimizi bürüt olarak planlıyoruz ve bu çerçevede bu mahallemizde üst noktalara ulaşacak. Bu çalışmalar da başta Vatan, Ayazma, Gülevler, Halıkent Mahallelerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce 232 Cadde’nin yanı sıra aynı anda Sermet Mahallesi 4018 Sokak ile 1910 Sokakta çalışmalar sürüyor.

Bu haber 1275 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...