Belediye Meclisi’nde koku polemiği!

7 Mayıs 2013 18:49

Belediye Meclis Mayıs ayı ilk oturumu yine gergin başladı. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile AKP’li Meclis Üyesi İsmail Tanışman arasında Sav yolunda halen duyulan koku üzerine tartışma yaşandı.

Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk oturumu dün Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündemdeki maddelerin hepsinin komisyonlara havale edildiği ilk oturumda Meclis Üyesi İsmail Tanışman ile Başkan Günaydın arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

HANİ 10 MİLYON TL HARCAYIP KOKUYU GİDERMİŞTİNİZ?

Meclisin başında söz alan Tanışman ‘’Geçtiğimiz gün Sav’a doğru giderken bahsettiğiniz ve ortadan kaldırdığınız kokuyu yine duydum. Sav Belediyesi bu konuyla ilgili bir proje hazırlamış ama maliyeti yüksek olduğu için Isparta Belediyesinden destek istemişti. Acaba durum nedir?’’ diye sordu.

GİT TEKRAR KOKLA!

Başkan Günaydın ise ‘’Sen ilk önce orayı iyi kokla. Ben kokunun nereden geldiğini bilmiyorum diyemezsin. Önce o koku nereden geliyor sen bunu bir tespit et. Git tekrar kokla orayı sonra gel sor’’ dedi. Meclis Üyesi Orhan Eren de tartışmaya katılarak ‘’Daha önce biz bu bölgeye giderek kokunun tespitini yerinde yaptık. Sayın Tanışman gelseydi o da neden kaynaklandığını iyi bilirdi. Gelmediği için bilmiyor’’ diye konuştu.

KENTLİK BİLİNCİNİ OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Daha sonra meclise misafir olarak katılan Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül dilek ve temenniler bölümünde kısa bir konuşma yaptı. Bülbül, ‘’6-7 aydır görevdeyiz. Yoğunluğumuzdan dolayı meclisimizi daha yeni ziyaret edebilme şansı bulduk. Şu anda kentlik bilincini oluşturmak amacıyla yolumuza devam ediyoruz. Konseyimiz göreve geldiği gün tarafını belli etmiştir. Tarafımız Isparta’dır. Biz herkesi kucaklıyoruz’’ şeklinde konuştu. Meclis bugün tekrar toplanmak üzere kapandı.

 

Bu haber 585 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...