Robot Yarışmasında TED Isparta Koleji’ne ödül yağmuru

8 Mayıs 2013 18:38

TED’ler arası her yıl yapılan geleneksel 5. Roboted yarışmasına TED Isparta Koleji bu yıl 10 robotla katıldı. TED Isparta Koleji bu yılki robot yarışmasına SDÜ Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Teknoloji Klübü ile birlikte uzun bir süre boyunca yaptıkları çalışmada ortaokul düzeyi 5, lise düzeyi 5 robot olmak üzere toplam 10 robot ile katılındı. Ve bu robotlarla katılınan yarışmada okulumuz Fen ve Teknoloji öğretmeni Neslihan GÖNÜL koordinatörlüğünde ortaokul düzeyinde 1.lik ve 3.lük kupasını lise düzeyinde okulumuz Fizik öğretmeni Gökhan ERGON koordinatöründe ise 1. lik, 2. lik ve 3.lük kupaları alındı.

Çalışmalardan ve alınan sonuçlardan memnuniyetini dile getiren Kulüp Başkanı aynı zamanda Teknoloji fakültesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği öğrencisi Ferdi ALAKUŞ ‘’ Teknoloji kulübü olarak TED kolejinden bize gelen talepler neticesinde görüşmelere başlandı. Gerekli eğitim planı hazırlandı ve robot tanıtımları yapılıp uygulama devrelerine geçildi bu ilk haftalardaki süreci atlatmak emin olun hiç kolay olmadı lakin gerek ekibimin deneyimli olması gerekse minik öğrencilerimizdeki istek ve azim bu programın başarılı olmasını sağladı.”diyerek memnuniyetini belirtirken.

Okulumuz öğretmenlerinden Fen ve Teknoloji öğretmeni Neslihan GÖNÜL ve Fizik öğretmeni Gökhan ERGON bu sürecin uzun soluklu bir süreç olduğunu çok çaba sarf edildiğini ve emek harcandığını söylerlerken SDÜ Teknoloji Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu Teknoloji Klubüne teşekkür ettiklerini belirtiler.

Bu haber 2059 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...