Altınbaşak Masa Tenisinde fırtına estirdi

8 Mayıs 2013 18:39

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında masa tenisi müsabakası 03 Mayıs 2013 Cuma günü yapıldı.

Genç erkekler kategorisinde hazırlanan müsabakalar oldukça çekişmeli setlere sahne oldu. Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi öğrencilerinin de katıldığı masa tenisi müsabakası kıyasıya geçti. İlk setlerde puan toplamaya başlayan Altınbaşaklı öğrenciler, ilerleyen setlerde de mücadeleyi bırakmadı. Zaman zaman servis atışlarını karşılıklı birbirlerine kaptıran takım oyuncuları, puan toplama adına büyük heyecan yaşadılar.

Ferdi ve takım oyunları olarak iki ayrı kategoride organize edilen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki masa tenisi müsabakaları maç sonuna kadar heyecanı tükenmezken, takım oyunlarında Altınbaşaklı öğrenciler tempolu güzel oyunları karşısında rakip takım oyuncularına büyük ter döktürdüler.

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi masa tenisi spor dalında geçtiğimiz aylardaki düzenlenen müsabakalarda elde ettikleri başarıların yanına yenilerini ekledi. Takım oyunlarında ÖzelAltınbaşak Anadolu Lisesi oyuncuları A Takımı grubunda tüm rakiplerine fark atarak Isparta Birincisi olarak şampiyonluğu göğüslediler. Takım oyuncularından Burak Çakır, Burak Erdoğan ve Yusuf İrgün rakiplerine göz açtırmadılar. B Takımı grubunda ise Zeki Özdemir, Fethullah Çağlı ve Ali Burak Kurt isimli oyuncular zorlu maçın sonunda rakiplerine fark atarak Isparta ikinciliğini elde etmeyi başardılar.

Ferdi oyunlarda ise Altınbaşaklı masa tenisi oyuncuları Fethullah Çağlı’nın birbirinden güzel servisleriyle Isparta ikinciliğini, karşılamalarıyla maçlara renk katan Ramazan Burak Erdoğanla Isparta üçüncülüğünü kazandılar.

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi masa tenisi antrenörü İbrahim Kocabaş “ öğrencilerimle düzenli ve istikrarlı antrenmanlar yaparak çok çalıştık. Gayret gösterdik. Sonuçlardan oldukça memnunum ve takımdaki tüm oyuncu öğrencilerimle gurur duyuyorum.” Şeklinde ifade de bulundu.

Özel Altınbaşak Anadolu Lisesi Okul Müdürü Vahit Çiftci “ okul olarak ilme ve bilime önem verdiğimiz kadar spor aktivitelerine de değer veriyoruz. Bunun göstergesi olarak da geçtiğimiz yıllardan bu güne kadar bir çok farklı dallarda elde edilen başarılar bunun kanıtıdır. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasında da elde edilen bu güzel skor oldukça mutlu edici, sevindiricidir. Takımdaki tüm öğrencilerime ve onları eğitip yetiştiren antrenör İbrahim Kocabaş’a ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoum.” dedi.

 

Bu haber 634 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...