“Partimizde çatlak yok”

8 Mayıs 2013 18:51

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “CHP’de çatlak mı var?” tarzında çıkan söylemleri değerlendirdi. Şenol, “Partimizde Senirkent ilçe başkanının görevden alınması vardı. O da partinin kendi iç disiplini ile ilgili bir olaydı. Genel merkezle görüşerek gereğini yaptık. CHP’nin gücünü azaltmak için bu tür haberler yayılıyor” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Senirkent İlçe Başkanı’nın görevden alınmasının ardından “CHP’de çatlak mı var? şeklinde dolaşan söylemlerin gerçek olmadığını bildirdi. Partide çatlağın bulunmadığını açıklayan Şenol, “Partimizde Senirkent İlçe Başkanının görevden alınması vardı. O da partinin kendi iç disiplini ile ilgili bir olaydı. Genel merkezle görüşerek gereğini yaptık. Ben basında haber olarak da görüyorum. ‘Sırada diğer ilçeler var, merkez ilçe var’ diye haberler yer alıyor. Bunlar hep yanlış haberlerdir. Zaten partimiz yerel seçim sürecini başlattı biliyorsunuz. Bu çalışmalar sürecinde CHP’nin gücünü azaltmak için bu tür haberler yayılıyor. Merkez İlçe Örgütü ile İl Örgütü çok uyumlu bir şekilde çalışmaktadır. Merkez İlçe Başkanının görevden alınması da söz konusu değildir” dedi.

MUHARREM İNCE BUGÜN GELİYOR

Öte yandan bugün CHP grup sözcüsü Muharrem İnce’nin bugün Isparta’da olacağını hatırlatan Şenol, “Muharrem beyin Isparta’ya gelecek olması da çok güzel bir olay. Biliyorsunuz Muharrem Bey partimizin en etkili milletvekillerinden biri. Grup sözcüsü aynı zamanda. Isparta’da güncel konulara ilişkin bir konferans verecek. Konferanstan önce basın mensupları ile bir araya gelecek. Daha sonra da esnaf gezisi yapacağız. Akşam 19.30’da da yemeğimiz var.

BUGÜNKÜ BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ HERKES GÖRECEK

Esnaf gezisi yapacağız. Orada zaten göreceksiniz. Muharrem bey de zaten halkın içinden çıkan birisi. Çok rahat uyum sağlayabilen birisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek çizgisini temsil eden bir milletvekilimiz. Biz de kendisini çok seviyoruz. İyi bir çalışma olacak bugün. Gün boyunca programa dahil olacaklar. Burada bizim partimizin birlik beraberliğini göreceksiniz bugün. Hiçbir sıkıntımız yok. Ancak dedikodular öyle bir yayılıyor ki gerçek mi değil mi diye biz bile araştırmak zorunda kalıyoruz. Böyle bir şey yok” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...