ISPARTASPOR, TFF GELİŞİM LİGLERİNE KATILIYOR

12 Ekim 2022 15:46

ISPARTASPOR yıllar sonra futbol da TFF Gelişim liglerine Katılıyor. U 19-U 17 takımları sezonu Aydın da 3. Lig takımı 09 Efeler Belediyespor ile başlıyor. U 15 takımı da önümüzdeki hafta Alanya da Corendon Alanyaspor ile oynayacak.
Ispartaspor Altyapı Sorumluları Süleyman Dağlı ve Mustafa Fışkınçiçek, “Bu ligde takımlarımızda başta Isparta'mızın gençleri olmak üzere yöremizin gençlerine önem ve öncelik verdik. Gülspor, Emrespor, Tekespor,Gençlerbirliği, Arenaspor kulüplerimize ayrı ayrı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca yetiştirdikleri genç oyuncular için tebrik ediyorum.
Bu başlangıç. Ispartaspor'umuzun temelleri atılıyor. Bu da bu yönetime nasip oldu. Bizlere nasip oldu. Bundan dolayı da mutluyuz. Herkesin desteklerini bekleriz.
Katkılarından dolayı başta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen'e, Ispartaspor Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak ve yönetimimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz” dediler.
Bu arada Altyapıda Akademi Sorumlusu Mehmet Akdülger, Sedat İlban, Ali Naci Selbest, Aydın Karabulak ve Gökhan Görgün görev yapıyor.
HABER MERKEZİ

Bu haber 1043 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...