‘’Amacımız hep birlikte şehrimize güzel hizmetler etmektir”

14 Ekim 2022 16:48

Isparta Ticaret Borsası seçimleri sonrasında yeni göreve gelen Meclis Başkanı Nevzat Demirel, Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e nezaket ziyaretinde bulundular.
ITB Meclis Başkanı Nevzat Demirel, seçimler sonrasında göreve geldiklerini dile getirerek, “Isparta için bundan sonra ne gerekiyorsa elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tarımda büyüyeceğiz, hayvancılıkta büyüyeceğiz” dedi.
ITB Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin de çalışmalara başladıklarını söyledi. Şahin, “Bugün de gönül dostumuz Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen'i ziyaret ettik. Sayın Başkanımız bir Isparta aşığı, bizlerde Isparta'ya hizmet etmek için kendisiyle el ele verip kazanan Isparta olması için çalışacağız.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren ve yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Arkadaşlarımız yeni göreve geldiler. Yeni fikirler, yeni ufuklarla çok güzel hizmetler vereceklerine inanıyorum. Bugüne kadar yapılanların çok daha iyisini yaparak şehrimize hizmet etmek çok önemli. Tarım ve hayvancılık şehriyiz. Tarım ve hayvancılığın daha ileriye gidebilmesi için sizlerin çok fazla emek vereceği inancındayım. Biz meyvecilikten, hayvancılıktan ciddi ekonomik gelir elden bir şehiriz. Belediye Başkanı olarak, sivil toplum kuruluşlarında daha önce görev almış birisi olarak her türlü hizmette sizlerin yanınızda olacağımızı ve gerekli destekleri vereceğimizi söylemek isterim. Belediyemizden beklentileriniz, talepleriniz sizlere en güzel şekilde sunulacaktır. Allah'ın izniyle Isparta'mıza hep beraber güzel hizmetleri yaparak şehrimizin ekonomisini çok daha iyi yerlere getirmektir amacımız. Allah yolunuzu açık eylesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim.”
•BELEDİYE BASIN

Bu haber 1138 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...