“ Isparta hem siyasi hem ticari anlamda marka değeri olan şehirlerimizden birisidir”

17 Ekim 2022 15:56

AK Parti 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Isparta'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i ziyaretine MKYK Üyeleri, İl Başkanı Osman Zabun, Isparta ve bölge milletvekilleri, Belediye meclis üyeleri ve partililer de eşlik etti.
Ziyarette Başkan Başdeğirmen, Hayati Yazıcı ve beraberindekilere şehre yaptıkları hizmetler ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, konuşmasına Bartın Amasra'da yaşanan maden kazası nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek başladı. Başkan Başdeğirmen, “Akşam Bartın'dan haberi alınca çok üzüldük. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum” dedi.
3,5 yıl önce göreve geldiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Seçimlerden önce sizlerin de gelip burada bize verdiğiniz desteklerden sonra çok güzel bir sonuçla görev aldık. O günden bu yana milletvekillerimiz, il başkanımız, teşkilatlarımız ve bakanlıklarımızın destekleriyle Isparta'mıza hizmet veriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızdan yaptığımız talepler hiçbir zaman geri çevrilmedi. Isparta halkı her zaman yapılanları çok güzel bir şekilde değerlendiriyor. Yapılan anketlerde de şehrimizde bir öncekilere göre daha güzel oranlarda sonuçlar çıkıyor. Bu da bizleri son derece memnun ediyor. Amacımız daha güzel hizmetler ederek, 2023 seçimlerinde başarıyı daha yükseğe taşıyabilmektir. Bu amaçla çalışıyor, üzerimize düşen görevi teşkilatımız, milletvekillerimiz ile birlikte layıkıyla yerine getiriyoruz. Davamızı iyi takip ediyoruz.
Bu ziyaretiniz ve vermiş olduğunuz destekleriniz bizleri çok memnun etti, motive etti. Şehrimize daha güzel hizmetleri sizlerin de desteği ile yapmak istiyoruz. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Isparta'nın hem siyasi hem de ticari anlamda marka değeri olan şehirlerden bir tanesi olduğunu söylerken, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'i de rahmetle andıklarını belirtti. Bartın Amasra'da yaşanan maden kazasına çok üzüldüklerini ifade eden Yazıcı, bundan dolayı Isparta programını iptal ettiklerini kaydetti. Yazıcı, “Belediyeler demokrasinin en temel ünitelerinden biridir. Meclisleriyle birlikte halkın ihtiyaçlarını tespit etme, onlara ait kaynakları en randımanlı şekilde proje önceliklerini belirlemek suretiyle gerçekleştirmek üzere milletten yetki alan kurumlardır. Bunun yanında merkezi yönetimin birimleri de mülki taksimat anlamında görevde. Dolayısıyla belediyelerin merkezi yönetim temsilcileriyle elbette ki kendilerini aday gösteren siyasi yapının ekibi ve halkla birlikte uyumlu şekilde faaliyetini sürdürmesi başarılı olmanın en temel şartıdır. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Siyaset zor bir iştir. Ama sorumluluğun idrakinde olan, vatandaşın derdiyle dertlenen, işine aşık olan insanlar için bu tür görevler zorlu görevlerdir. Sizlere nefes aldıran şey hedeflediğiniz herhangi bir faaliyeti başarıyla sonuçlandırmaktır. Bizim Türkiye'yi yönetirken siyaset tarzımız budur. İnşallah hep birlikte, kardeşlik içerisinde ülkemizi hep daha ileriye taşıyabiliriz. Size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum.”
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyete hizmetlerin ve projelerin anlatıldığı sunumu izlettirdi. Başkan Başdeğirmen, Yazıcı'ya ziyaret anısına gül tablosu hediye etti.
•BELEDİYE BASIN

Bu haber 1005 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...