ISPARTASPOR BAY GEÇTİĞİ HAFTADA BİR BASAMAK GERİLEDİ

17 Ekim 2022 15:58

2. Lig Beyaz Grupta 10. Haftayı maç yapmadan geçen Ispartaspor, altındaki takım İnegölspor'un rakibini mağlup etmesi üzerine puan durumunda bir basamak düşerek 14. Sıradan 15. Sıraya geriledi.

2. Lig Beyaz Grupta Isparta'yı temsil eden ıspartaspor ligin 10. Haftasını maç yapmadan yani bay geçti. Beyaz Grupta, 9 karşılaşmanın 8'i dün oynanırken, bugün ise sadece 1 maç oynanacak ve Amedspor sahasında ligin son sırasındaki Sivas Belediyespor takımı ile karşılaşacak.
Oynanan maçlar sonunda Ispartaspor puan durumunda bir sıra gerileyerek 14. Sıradan 15. Sıraya düştü ve küme düşme potasının bir basamak üstünde yer aldı. Yeşil – Pembeli ekibin bir basamak düşmesine ise haftaya küme düşme potasında giren İnegölspor'un kendi sahasında yine küme düşme potasında yer alan Nazilli Belediyespor'u yenmesi neden oldu. Zira, İnegölspor, 7 puanla 17. Sırada iken rakibini yenerek puanını 10'a çıkardı ve averajı da sıfır olduğu için Ispartaspor'un averajının eksi 2 olmasından dolayı İnegölspor Yeşil – Pembeli ekibi 15. Sıraya itti.
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR
DEPLASMANINA GİDECEK
Ispartaspor önümüzdeki hafta sonu ise son haftaların istikrarlı ve formda ekibi Arnavutköy Belediyespor deplasmanına gidecek.
2. LİG BEYAZ GRUPTA 10. HAFTA SONUÇLARI:
24Erzincanspor – Somaspor: 1 – 1
Menemenspor – Arnavutköy Beld.: 0 – 1
Tarsus İ.Y. – Afyonspor: 2 – 1
E. Erokspor – Çorum FK: 2 – 0
İnegölspor – Nazilli Beld.: 2 – 1
Ankaraspor – Batman Petrol: 2 – 1
Düzcespor – Ş. Urfaspor: 0 – 0
Bayburt İÖS – Bursaspor: 2 – 0
Amedspor – Sivas Belediyespor: 3-0
•HABER MERKEZİ

Bu haber 996 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...