İyi Parti´de Uluborlu, Keçiborlu ve Ş. Karaağaç İlçe Kongrelerinde Mevcut İlçe Başkanları güven tazeledi

1 Kasım 2022 16:11

İyi Parti'de kongre süreci devam ediyor. Bu doğrultuda Uluborlu, Keçiborlu ve Şarkikaraağaç ilçelerinin kongreleri gerçekleştirildi. Kongrelere İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Hasan Büyükçam ve partililer katıldı.

Uluborlu'da yapılan kongrede mevcut başkan Atilla Arslan ile Ülkü Işıldar'ın listeleri yarıştı. Kongreyi ise mevcut Başkan Atilla Arslan kazandı.
Kongreyi demokrasi şöleni olarak nitelendiren İyi Parti Isparta Milletvekili Cesur, “Bu kadar çok demokrasi kültürünün solundan, sağından, önünden, arkasından herkesin birbirine hesap sorduğu, herkesin birbirine katkı sağladığı, ben bunları katkı olarak değerlendiriyorum. Biz Uluborlu kongresine inşallah çok iyi bir sonuçla sizlerin uğurlu elleriyle tamamlayacağız. İktidara hazır mısınız Uluborlu? İktidara hazır mısınız?
İyi Parti iktidarında Cumhuriyetin Yüzüncü Yılında bu salonda birlik beraberlik içerisinde beraber türküler söyleyelim. Beraber iktidar türküleri söyleyelim ve seçimimiz hayırlı uğurlu olsun diliyorum” dedi.

Milletvekili Cesur ve İl Başkanı Büyükçam Uluborlu'nun ardından Şarkikaraağaç ilçe kongresi katıldı. Mevcut ilçe Başkanı Cemil Çelik' güven tazeledi.
Kongrede yaptığı konuşmada Aylin Cesur, “Bu özel günde, bu güzel günde Teşkilatımızın siz değerli cesurlarını ve iyilerini sormak istiyorum. İktidara hazırmıyız. Genel Başkanımız Meral Akşener'in yoluna nefer olmaktan duyduğum şerefi ve gururunu sizlerle paylaşırım. Kendinize gür bir alkış rica ediyorum. Türkiye seçimi böyle bekliyor. Türkiye hürriyetine kastetmiş olanlardan ve Türkiye'yi tekrar istihdam rejimine mahkum edenlerden sandık önünde hesaplaşacağız. Bu arada bir şey oluyor Türkiye'de. İnsanlar aç, insanlar fukara artık geçim sıkıntısı almış başını gitmiş ve Türkiye'de herkes yoksullaşmış. Türkiye'de herkes son bir yılda geçen seneki halinden iki kat daha duruma gelmiş. Türkiye'de orta halli kalmamış, orta halli yoksul aile gelmiş insanların pazara gitmesi pazarda fileyi doldurması, markette alışveriş yapması imkânsız hale gelmiş. Bundan daha ötesi var mı!.” Dedi.

Şarkikaraağaç ilçe kongresi katılan İl Başkanı Hasan Büyükçam, “Keçiborlu'nun da gerçekten yaşadığı kendi içinde 5 yıl içerisinde 4 yıl içerisinde biliyorsunuz Beşinci yılımız zorlu günleri vardı.
Onları sayın başkanımızın önderliğinde atlattık, başardık ve partimizi 2 katına üye olarak ulaştırdık.
O yüzden de sayın başkanı tebrik ediyorum.” dedi.
İktidarın millete çalışmak olduğunu ifade eden İyi Parti Milletvekili Aylin Cesur,
“İktidarın millete çalışmak olduğunu, millete hizmet yapmak olduğunu, milletin çare bulmak olduğunu, milleti daha iyiye götürmek olduğunu dünyaya ve Türk milletine göstereceğiz. Keçiborlu buna hazır, ben görüyorum. Keçiborlu da gözlerde görüyorum. Arkadaşlarım konuşurken burada kadınlarımızın gözlerinde görüyorum.
Bu kadar çok kadınla Keçiborlu ilçe kongresine katıldığı için Keçiborlu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Ben kadın milletvekili olarak bir kadınlar hareketini Isparta'daki temsilcisi olarak Genel Başkanı kadın olan bir partinin milletvekili olarak ve büyük Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in idrak ettiğimiz 99. yılında kadının erkeklerle beraber eşit sayılmasının Türkiye'yi az önce saydığım hedeflere götüreceğine inanan bilen ve sizin aranızdan çak çıkmış olan bir kadın dava arkadaşınız olarak çok büyük mutluluk duydum. Bir alkışta kadınlarımıza istiyorum.”
•HABER MERKEZİ

Bu haber 1027 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...