Vali Oğuz, öğretmenleriağırladı

10 Mayıs 2013 17:17

Vali Memduh Oğuz eşi Canan Oğuz ile birlikte Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Öğretmenlerini Valilik konağında ağırladılar.

Kendisi de emekli bir öğretmen olan Canan Oğuz Hanımefendinin organizasyonuyla gerçekleşen programa, Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi idareci ve öğretmenleri eşleri ile birlikte katıldılar.

Vali Memduh Oğuz’un her zaman kendilerine değer verdiğini belirten Isparta Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali İhsan Kalyoncu; “Öncelikle bu programı düzenleyen, kendisi de emekli bir öğretmen olan ve dolayısıyla bizimde öğretmenimiz sayılan Canan Hanıma çok teşekkür ediyoruz.

Sayın Valimizin bize ne kadar değer verdiğini, ne kadar önem verdiğini bir kez daha gördük. Kendileri sık sık okulumuzu ve pansiyonumuzu ziyaret ediyor. Bu ziyaretlerde eksiklerimizi de söyleme fırsatı buluyoruz. Biliyorsunuz pansiyon binamızın onarımında Sayın Valimizin çok büyük bir katkısı oldu. Sağ olsun onun talimatları doğrultusunda pansiyon binamız yıldırım hızıyla onarımı yapıldı ve onun sayesinde öğrencilerimiz belki de Isparta’nın en güzel yurduna sahip oldular.

Biz Anadolu Öğretmen Lisesi olarak çok büyük bir aileye sahibiz ve farklı da bir okuluz. Çok kıymetli, çok değerli öğrenci ve velilerimiz var” dedi.

Valilik Konağının Ispartalılarla daha değerli hale geldiğini belirten Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz ise; “Sizlerin ziyaretiyle bu konak daha değerli, daha kıymetli hale gelmektedir. O bakımdan biz size teşekkür ederiz” dediler.

Programda birde sürpriz yaşanarak 5 yaşına giren Bilge Tamer’in doğum günü kutlandı.       

Samimi bir havada geçen program, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

 

 

Bu haber 808 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...