Kuyumculardan içkili yer bölgesine destek

10 Mayıs 2013 17:20

Isparta Belediye Meclisinde yeniden gündeme gelen 'İçkili Yer Bölgesi' konusunda Isparta Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetiminden destek geldi.

Isparta Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abidin Arıkaya ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Vali Memduh Oğuz’u makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Isparta gündeminde geniş yer alan ve Belediye Meclisinin İmar Komisyonuna havale edilen 'İçkili Yer Bölgesi' konusu görüşüldü.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan ve içkili bölge belirleme çalışmalarına destek verdiklerini açıklayan Isparta Kuyumcular Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Abidin Arıkaya, bu yönde kim karar alırsa ve desteklerse bizde sivil toplum kuruluşları olarak destekleyeceklerini söyledi.

Arıkaya, açıklamasında şunları dile getirdi;

“Sayın Vali Memduh Oğuz’u makamında yaptığımız ziyarette Valimizin Isparta’da halkın yeşil alanlardaki dinlenme yerlerinde ailelerin çoluk çocuğu ile rahatça gezebilmesi sosyal faaliyetlerden faydalana bilmesi için her yerde içkili yerde gelişi güzel olmaması bunların belli bir yerdegezenlerin rahatsız olmayacağı hatta içki içenlerin ailelerinde rahatsız olmayacakları belli bir yerde toplanması yönünde bir karar almakla ilgili bir düşünceleri olmuş bizde Isparta Kuyumcular ve Sarraflar Derneği yönetimi olarak bu kararın hayata geçirilmesini destekliyoruz.

Böyle güzel ve doğru bir kararın faydalı olacağını Isparta için, insanlık için iyi olacağını düşünüyoruz.

Bu yönde kim karar alırsa ve desteklerse bizde sivil toplum kuruluşları olarak destekleyeceğimizi kamuoyuna duyururuz”

 

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...