SDÜ Bilim Şenliği’ne 1300 başvuru

10 Mayıs 2013 17:22

SDÜ Bilim ve Bahar Şenliği’nin ikincisi 15 – 17 Mayıs tarihleri arasında yapılıyor. Geçtiğimiz yıl bilimsel çalışmaları, ödülleri ve etkinlikleri ile Türkiye genelinde ses getiren Bilim ve Bahar Şenliği bu yıl da önemli etkinliklere sahne olacak.

24 kategoride 82 ödülün verileceği Bilim Şenliğinde; Bilim ve Teknoloji, Güzel Sanatlar, Spor, Sosyal – Kültürel ve Girişimcilik alanında projeleri dereceye girenler ödüllerini alacak.

Bu yılda yarışmalara büyük bir katılım yaşandığını belirten SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, toplam da 1300 başvurunun olduğunu belirterek:”Bilim ile baharın güzelliğini buluşturuyoruz. SDÜ olarak bilim şenliği kapsamında projelere desteğimizi, ödüllerimizi sağladığımız sponsorluklar ile veriyoruz. Türkiye’de bir çok insan üniversitemizin bilim şenliğine proje vermek için yarışıyor. 1300 başvuru bunun bir göstergesidir.

Sezen Aksu, Cahit Berkay ve Moğollar Grubu ve Gülşen gibi sanatçılarımızla da öğrencilerimizin, öğretim üyelerimizin, personelimizin, Isparta’mızın soysal hayatına katkıda bulunmak istiyoruz. Bütün Ispartalı hemşehrilerimizi Bilim ve Bahar Şenliğine bekliyoruz” dedi.

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...