“Mesleğimizin saygınlığını geriye kazanacağız”

10 Mayıs 2013 17:25

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının 21 Olağan Genel Kurulu’nda aday olduklarını belirten Cahit Oğuzoğlu, değişim zamanının geldiğini söyledi.

SMMMO’nun 21. Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa adaylığını açıklayan Cahit Oğuzoğlu, mesleğin ve meslektaşlarının eskiden olduğu gerekli saygınlığı kazanmasını amaçladıkları için bu yola çıktıkların bildirdi. Artık değişim zamanının geldiğini belirten Oğuzoğlu, “11-12 Mayıs’ta yapılacak olan SMMMO 21. Olağan Genel Kurulunda tüm meslek mensuplarını kucaklayacak bir şekilde ortak aklın ön plana çıktığı, yönetim anlayışıyla değişim zamanın geldiğini düşünerek Cihat Oğuzoğlu, Hüseyin Özdemir, Himmet Altıntaş, Durmuş Elmas ve M. Sadık Ağlara ile meslekte birlik grubu olarak yola çıktık.

BİRLİKTELİK SAĞLAYACAĞIZ

Öncelikle amacımız her geçen gün meslektaşlar arasında azalan dayanışma, kaynaşma ve paylaşmayı artıracak faaliyetlerde bulunacağız. Bunun sonucunda sağlanan birliktelikle mesleğimizin ve meslektaşımızın gerekli saygınlığı kazanmasını amaçlamaktayız.

TÜRKİYE MESLEKTE BİRLİK PLATFORMU İLE AYNI ÇİZGİDEYİZ

Bu seçimde, Isparta Meslekte Birlik Grubu olarak ülke çapında faaliyet gösteren Türkiye Meslekte Birlik Platformu ile aynı çizgide çalışmaktayız. Meslekte Birlik platformunun vizyon ve misyonu Isparta'da gerçekleştirerek ilimizdeki tüm meslek mensuplarımızın ihtiyacı olan her türlü hizmeti vermeye talibiz” dedi.

 

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...