TEKESPOR´DAN GOL YAĞMURU

28 Kasım 2022 16:04

Isparta 1. Amatör Futbol Ligi A ve B gruplarında maçlar sürüyor. A gurubunda lider Isparta DSİSPOR ile B grubunda lider YALVAÇSPOR haftayı maç yapmadan geçerken, B gurubunda ilk devre maçları tamamlandı.
A gurubunda ilk devre maçlarının bitimine 2 hafta varken, B grubunda ise 2. Devre maçlarının başlama tarihi ASKF tarafından belirlenecek.
A gurubunun geçen haftaki lideri DSİSPOR maç yapmadığı için, takipçisi SÜTKÇÜLERSPOR ise Isparta F.K'yı 7-0 gibi farklı bir skorla yenince yeni lider SÜTÇÜLERSPOR oldu. Ve DSİSPOR'u 1 puan geçerek 7 haftada 19 puan toplamış oldu.
Ve bu hafta (8. Hafta) çok kritik bir derbi maç oynanacak. Pazar günü lider SÜTÇÜLESPOR ile DSİSPOR takımları karşı karşıya gelecekler. Kazanan takım büyük avantaj sağlayacak.
A grubunda haftanın toplu sonuçları şöyle :
(Özel İdarespor : 3- Gülcü : 1/ Kılıç:3-Merkez Gençlik:3/ Isparta FK:0-Sütçülerspor :7/ Gönenspor:5-İlavusspor:0)
B grubunda ise lider Yalvaçspor, Senirspora karşı hükmen 3-0 galip gelirken takipçisi Isparta Tekespor ise Sav stadında oynadığı maçta Uluborluspor'u 14-0 yenerek sezonun en farklı galibiyetini aldı. Ve 43 gole ulaştı. Bu rakam Isparta 1. Amatör kümede bu sezon en fazla gol atan takım ünvanını da Tekespor'a getirdi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 983 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...