Festival 7-8-9 Haziran’da yapılacak

10 Mayıs 2013 17:28

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gül, Halı ve Kültür Festivali'nin bu yıl yapılıp yapılmayacağı yönündeki tartışmalara son noktayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın koydu. Günaydın, festivalin 7-8-9 Haziran tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gül, Halı ve Kültür Festivaliyle ilgili tartışmalara açıklık getirdi. Son günlerde Isparta kamuoyunda festivalin yapılıp yapılmayacağı yönündeki tartışmalara değinen Başkan Günaydın, festivalin 7-8-9 Haziran tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

EMEL SAYIN’IN YANI SIRA SÜRPRİZ SANATÇILAR GELECEK

Festivale Emel Sayın ile sürpriz sanatçıların katılacağını belirten Günaydın, esnaf stantlarının da kurulacağını açıkladı. Günaydın, “Festival yapma konusunu süreye bırakmıştık. Bu sene yapmasak iki senede bir mi yapsak diye bir düşüncemiz vardı. 30 Ağustos’ta Etnografya Müzesi, fuar alanı, fabrika gibi büyük açılışlarımız olacak. O zaman büyük organizasyonlar yapsak mı acaba diye tartıştık. Ama halk ne isterse ben onu yaparım. Araştırdık, sorduk Isparta festivali istiyor. Bu nedenle karar verdik yapıyoruz. 7-8-9 Haziran’da gül festivali yapılacak. Festival kutlaması üç gün sürecek. Ama stadyumdaki konser etkinliği tek gün olacak. Konsere Emel Sayın mutlaka gelecek bir de sürpriz sanatçı olacak. Isparta halkı mutlu bir festival geçirsin istedik. Yine stantlar kurulacak. Kortej geçişi yapılacak.

30 AĞUSTOS’TA DA ÖNEMLİ AÇILIŞLARIMIZ OLACAK

Öte yandan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda da önemli açılışlarımız olacak. Bu tarihte de konser organizasyonu düzenlenecek. MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin hem festivale hem açılışlara gelmesini arzu ediyorum. En güzelini en iyisi yapıyoruz. Tabi tasarrufu da düşünüyoruz” diye konuştu.

 

 

Bu haber 833 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...