Okul bahçesine peyzaj düzenlenmesini talep ettiler

12 Mayıs 2013 19:31

Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu Müdürü Ramazan Yüceer, Öğretmen Gülderen Topdal, Öğretmen Tekmile Okutan, Okul Aile Birliği Başkanı Orhan Özdamar birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyaret ettiler.

Okul idarecileri, öğretmenler ve Okul Aile Birliği Başkanı olarak okul adına ziyarette bulunduklarını belirten heyet, Okul bahçesine peyzaj düzenlemesi konusunda Başkan Özmeral’den destek istediler.

Başkan Özmeral, okul heyetini makamında misafir etikten sonra onlarla birlikte Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu’na geçerek yapılacak çalışmaları birlikte değerlendirdiler.

Başkan Özmeral öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştığı okul bahçesinde önümüzdeki günlerde gerekli çalışmanın yapılacağını belirtti ve okul bahçesinin daha güzel bir görünüme kavuşacağının müjdesini verdi. Etrafını saran okul öğrencileriyle sohbet eden Başkan Özmeral, “Belediye’mize komşu olan okulumuza gereken yapılacaktır. Öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle birlikte olmak bizi fazlasıyla sevindirmiştir” diyerek memnuniyetini belirtti.

 

Bu haber 1572 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...