Yılın annesi şehit annesi oldu

12 Mayıs 2013 19:54

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcileri Anneler Günü dolayısıyla hafta sonu Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek yılın annesini seçtiler. Yılın annesi Keziban Ünal olurken, El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın’a da yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.

Yılın annesi şehit annesi Keziban Ünal oldu. Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri Anneler Günü dolayısıyla hafta sonu Harp Malulü, Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ederek Ünal’a hediyelerini takdim etti. Dernek Başkanı Musa İrez “Bildiğiniz üzere Mayıs ayının 2. haftası Anneler Günü. Bu günde çocuklarımız annelerine çeşitli hediyeler alarak sevgilerini gösteriyorlar. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisini hepimiz biliyoruz. Şehit anneleri Türkiye’nin en büyük anneleridir. Bu şerefe nail olmuşlardır. Annelik bir nevi öğretmenliktir. Onlardan öğreneceğimiz çok şey var’’ dedi.

AYDIN’A DA PLAKET VERİLDİ

Öte yandan El Ele Derneği Başkanı Canan Aydın’a da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı bir plaket verildi. Aydın “Bu plaketi kendim adına değil tüm anneler adına alıyorum” dedi. Şehit annesi Keziban Ünal ise “Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Bu acıyı yaşayan bilir. Diyecek çok fazla sözüm yok” şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...