Belediye’nin Anneler Günü Programına İki Genel Başkan Yardımcısı katıldı

13 Mayıs 2013 17:35

Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler Günü Programına MHP Genel Başkan Yardımcılarından Abbas Bozyel, Oktay Öztürk Pazar Günü Isparta’ya geldi. Her İki Genel Başkan Yardımcısı programa katılmadan önce Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ettiler. Genel Başkan Yardımcıları anneler günü programına eşleri ile birlikte katılmaları dikkat çekti.  MHP Genel Başkan Yardımcılarının sürpriz ziyareti saat 12.00’de makamda başladı. Makamdaki görüşme bir saat sürdü. Belediye Başkanı ziyaretçilerini MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, Belediye Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Sürpriz Ziyaret nedeniyle  Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehitler parkının önemi ve anneler gününü neden burada kutladıkları konusunda açıklamada bulundu. Günaydın, “Çanakkale savaşından, kurtuluş harbine kadar, güneydoğu’da şehit olanlar anısına bir park düzenledik. Bu arada parkımıza Isparta’mızın yetiştirmiş olduğu ilimize, ülkemize hatta dünya’ya değer katmış büyüklerimizi de unutmayarak burada yer verdik. Anneler günü olması nedeni ile de 84 şehit ailemizi yılın annesi seçtik. Bu ailelerimize plaket vereceğiz” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcılarından Oktay Öztürk’de yaptığı açıklamasında, “Geçmiş aylarda geldiğimiz günlerde Belediye Başkanımızın kıt imkanlarla nasıl eserler yaptığını gördük. Takdir edersiniz ki yapılan hizmetler takdir edilmezse hizmetkar bulmak mümkün değildir. Belediye Başkanımızın bu güzel hizmetlerinin katlanarak artacağına inanıyorum” dedi.

Abbas Bozyel de yaptığı kısa açıklamasında, “Başkanımızın bugün gerçekleştirmiş olduğu başta hocalı ve ülkemizdeki şehitleri anma ve anneler günü programı nedeni ile bizledi davet etmişti. Bu davet üzerine Isparta’ya geldik. Belediye Başkanımızın çalışkan, güler yüzlü Isparta halkını kucaklayan tutumundan dolayı müteşekkiriz. Ben başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum. Peygamberimizin de övgü ile bahsettiği annelerimizin gününü kutlamak onları anmak bizim için şereftir” dedi.

Ziyarette ayrıca Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Genel Başkan Yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı bir plaket sunarken Dilek Günaydın’da Genel Başkan Yardımcılarının eşlerine Isparta’nın sembolü olan ve tasarımı da Belediye Başkanı Günaydın’a ait olan gül süslemeleri vazo hediye etti.

Bu haber 606 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...