“BİZİM İÇİN, PLAY-OFF İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ”

1 Mart 2023 16:34

Pembe-yeşilliler, Pazar günü kümede kalma savaşı veren İnegölspor'u yenerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmek istiyor.
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta mücadele eden Ispartaspor, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında lige verilen ara nedeniyle İnegölspor maçını 5 Mart Pazar günü oynayacak.
Pembe-Yeşilliler, hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Ispartaspor, İnegölspor maçının provasını 2 özel maçla yaparken taktiksel çalışmalarla rakibine bileniyor.
Teknik Direktör Hakan Yılmaz oyuncularına maçın önemini anlatıyor. Yılmaz, “Depremden sonraki ligin ilk haftasını oynayacağız. İnegölspor devrede transfer yaptılar. Düzcespor'u deplasmanda yendiler. Çıkışta olan bir ekiple oynayacağız. Bizim için, Play-Off için önemli bir maç. Bu maç bizim çok önemli. Play-Off'un gerçekleşmesi için buraya mutlaka atlamamız lazım. Önümüzdeki süreç her maça şampiyonluk maçı gibi bakmamız lazım. İnegölspor' can havliyle oynayacak. Böyle takımlar çok tehlikeli. Her zaman söylüyorum, bizim itici gücümüz seyircimiz. Tüm sporseverleri maça bekliyorum” dedi.
•HABER MERKEZİ

Bu haber 824 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...