SGK Müdürü Bayram’dan Günaydın’a nezaket ziyareti

18 Mayıs 2013 14:47

Sosyal Güvenlik haftası nedeni ile SGK Müdürü Mehmet Bayram ve daire yöneticileri önceki gün Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu. Hafta nedeni ile bir dizi etkinlik düzenleyen kurum bu etkinlikleri çerçevesinde çeşitli kurum ve kuruluşlara da nezaket ziyaretinde bulunuyor. Bu nezaket ziyaretleri çerçevesinde SGK Müdürü Mehmet Bayram Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı  da makamında ziyaret etmeyi ihmal etmedi.  Yarım saat süren görüşmede Bayram ayrıca Günaydın’a bir plaket hediye etti.

Bayram, “6. Yılını kutlamış olduğumuz kurum haftamız nedeniyle sizlere nezaket ziyaretinde bulunduk.  Sizinle birlikte diğer kamu ve kurumlarına da nezaket ziyaretinde bulunacağız. Bu 6 yıl  içerisinde ciddi bir atılım yaptığımızı düşünüyoruz. Bu yıldan sonra da teknoloji ile kendimizi genişleterek halkımıza daha rahat ve sorunsuz bir hizmet götürmeyi planlıyoruz. Bu konuda da personelimiz üzerine düşen görevi yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Bizlerde bu gayretle halkımıza daha hızlı ve kolay bir hizmet götürme gayreti içerisindeyiz” dedi.

Belediye Başkanı Günaydın’da yapılan bu nezaket ziyaretinden memnun olduğunu, hafta nedeni ile yapılan bu nezaket ziyaretinde belediye’yi de aralarına kattıkları için SGK Müdürü Mehmet Bayram’a teşekkür etti. Günaydın, “kurum olarak halka yapmış olduğunuz hizmetleri bizlerde görüyoruz. Kurum olarak bize de destek verdiğinizi biliyoruz. Haftanızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...