“Isparta kabuğunu kırdı”

18 Mayıs 2013 14:48

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Isparta ve Afyonkarahisar illerinde yapılan çalışmaların genel bir değerlendirmesinin ve karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette konuşan Milletvekili Kemalettin Yılmaz, “Isparta’yı yakinen takip ediyorum” dedi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın çalışmalarını çok iyi bildiğini ve çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Belediye Başkanı Günaydın’ın tecrübelerinden her zaman faydalandıklarını dile getiren Milletvekili Yılmaz, “Isparta kabuğunu kırdı, bizlerde Afyonkarahisar’da kırmak istiyoruz. Belediye Başkanımızın başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Milletvekili Yılmaz’ın mecliste başarılı çalışmalara imza attığını, üreten, öneren bir milletvekili olduğunu söyledi. Günaydın, Milletvekili Yıldız’ın kanaat ve görüşlerinden istifade ettiklerini, gerçekleştirdiği ziyaretin kendisine güç verdiğini dile getirdi. Ekonomist bir Genel Başkana sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Sıkça Genel Merkez ziyaretim oluyor. Bu ziyaretlerimde Genel Başkanımızdan feyz alıyorum. Isparta’yı çok seven bir Genel Başkanımız var. En iyi hizmetlerin Isparta’ya yapılmasını istiyor, bizlerde bu yönde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ziyaret anısına Milletvekili Kemalettin Yılmaz’a plaket takdim etti.

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...