Başkan güreşçileri altınla ödüllendirdi

18 Mayıs 2013 14:53

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, 10-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Isparta’da gerçekleştirilen 14-15 yaş Türkiye Batı Gurubu Güreş Müsabakalarına 3 sporcu ile katılırken, müsabakaların tamamından derece ile çıkmayı bildi.  Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, sporcuları altın ile ödüllendirdi.

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı 14-15 yaş Türkiye Batı Gurubu Güreş Müsabakalarına 59 Kg’da Mecit Uysal, 73 kg’da Mehmet Aslan ve 35 kg’da Rıza Kaygısız ile katılırken, güreşçiler müsabakalardan 3.’lükle ayrıldılar.

Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık, Kulüp Antrenörü Remzi Kurt ve sporcuları makamında kabul eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, güreş kulübünü önceki belediye başkanlığı döneminde kurduğunu ancak daha sonraki dönemde kulübün dağıldığını söylerken, tekrar başkanlığa gelmesiyle birlikte kulübün canlandırıldığını belirtti. Kulübe kısmi desteklerinin devam ettiğini aktaran Başkan Günaydın, “Sporcularımız sıkça derece alıyorlar. Isparta’mızı ve belediyemizi en iyi şekilde temsil ederek, bayrağı göklere dikiyorlar. Bu sporcularımız gelecekte büyük bir umut beslediğimiz sporcularımız. Sporcularımızın daha güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Kulübümüzü desteklemeye devam edeceğim Bu başarıların elde edilmesinde büyük katkıları bulunan Kulüp Başkanımız Hüseyin Başlık ve Kulüp Antrenörümüz Remzi Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...