Gülbirlik’ten Başkan Günaydın’a ziyaret

18 Mayıs 2013 14:54

GÜLBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve Genel Müdür Hasan Çelik, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Gül hasadının geçen yıla göre 13 gün önceden başladığını duyuran Genel Müdür Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a gül üretimi ile ilgili bilgiler verdi.

GÜLBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir, gül kampanyasıyla ilgili olarak Başkan Günaydın’a bilgiler verirken, “Belediyemiz Isparta’yı temsil eden bir kurumumuz. Bu itibarla belediye başkanımıza gül sezonu ile ilgili bilgiler verdik” dedi. Isparta Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine ve Kaymakkapı Meydanı’na yapılan gül anıtının vatandaşlar tarafından beğenildiğini ve takdirle karşılandığını belirten Demir, Belediye Başkanı Günaydın’a gül ile ilgili çalışmalarından dolayı da teşekkür etti.

Gül kampanyası ile ilgili olarak GÜLBİRLİK Yönetiminin kendisini bilgilendirmesinden ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bu sene yağışların bereketli olması, güldeki rekoltenin iyi olmasına sebep oldu. Bu sene rekoltenin yüksek olması beni sevindirdi. Gül üreticilerimiz ve Gülbirlik’in kazanç sağlayacak olması beni sevindirdi. İnşallah her yıl böyle olsun, gül değerinde satılsın. Bu ziyaretlerinden dolayı yöneticilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...