“Göreve gelen yeni Kabine İnşallah Isparta´yı unutmaz”

19 Haziran 2023 16:38

Saadet Partisi İl Başkanı Yaşar Gürtoklu, yönetim toplantısını Gökçay'da yaptı. Çözüm bekleyen sorunları maddeler halinde anlatan Gürtoklu, şu görüşlerini dile getirdi:
“Yaklaşık altı aydır ülkemiz seçim sürecindeydi. Seçimler bitti kazananları tebrik eder başarılar dileriz. Artık seçim modundan bir an evvel çıkmalıyız. Şimdi önümüzde çözüm bekleyen birçok konu başlığı var.
Asgari ücret görüşmeleri, seçimlerin ardından peş peşe gelen zamlar, insanımızın canını her geçen gün daha çok yakan kiralar, bir türlü önlenemeyen kurdaki yükseliş…
Buna benzer onlarca başlık ve her biri acil çözüm bekleyen problemler.
Bu nedenle, artık bir an evvel gerçek gündemlere odaklanılmalı, koskoca bir yangına bir bardak su dökmekten ibaret kalan göstermelik tedbirler yerine, somut ve kalıcı adımlar atılmalıdır.
Geçen hafta Gelendost ilçemizde yaşanan dolu felaketinde zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun. Umarım yöneticiler zarar gören çiftçilerimizin sorunlarına çözüm bulmuşlardır.
Şuan ilimizde gül hasadı devam etmekte, emeğinin karşılığını aldığı bir hasat dönemi geçirmelerini Allahtan niyaz ederiz.
Göreve gelen yeni kabine inşallah Isparta'yı unutmaz.
Bitirilmeyen yolları bitirir.
Isparta'nın doğa harikası Eğirdir gölümüzün şu kaybını önleyecek kapalı sulama sistemine geçilir.
Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın sorunlarını gündeme getirmeye çalışacağız. Gelecek günlerin ülkemize hayırlar getirmesini Allahtan niyaz ederim. “

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...