“ DAİMA BİLİMLE KALIN, KENDİNİZİ GELİŞTİRMEYE DEVAM EDİN”

21 Haziran 2023 16:30

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. MURAT MADEN de “Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi akademisyenleri sizdeki ışığı, geldiğiniz ilk gün gördüler. Size inandılar ve güvendiler. Bugün 142 pırıl pırıl Diş Hekimimizi vatanımıza, milletimize kazandırdılar. Hepsine buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
Prof. Dr. Maden, SDÜ'nün Türkiye'nin akredite olmuş sayılı üniversitelerinden biri olduğunu ve bu akreditasyon sürecine Prof. Dr. Timuçin Baykul'un katkılarının büyük olduğunu vurguladı. Konuşmasının devamında genç mezunlara seslenen Prof. Dr. Maden, şunları kaydetti: “Sevgili gençler akıl yoldaşınız olsun ve vicdanınızın sesini dinlemekten vazgeçmeyin. Daima bilimle kalın, bilimden ayrılmayın. Kendinizi geliştirmeye devam edin. Başarılarınız daim olsun. Sizleri gönülden kutluyorum.”
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Ayyıldız ise “ Bugün burada hayatınızın önemli bir dönüm noktasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizler, yoğun bir çalışma sürecini tamamlayarak Diş Hekimi olarak mezun oluyorsunuz. Mezuniyet sadece eğitim sürecinin sona erdiği bir nokta değildir. Aynı zamanda yeni bir başlangıcın da habercisidir. Her alanda olduğu gibi Diş Hekimliği alanında da sürekli gelişmeler yaşanmakta, teknolojik ilerlemeler kaydedilmektedir. Bu nedenle öğrenme sürecinizin her daim devam ettiğini unutmayınız.

Bu haber 767 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...