“Hedefimiz ligde en iyi sonuçları alarak şehrimizin tek profesyonel takımını çıkabileceği en iyi yerlere çıkarmak”

23 Haziran 2023 17:18

TFF'de çekilen kuralar sonucunda Ispartaspor, yeni sezonda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek.
Ankara JW Marriot Oteli'nde düzenlenen TFF Genel Kurul Toplantısı sonrasında düzenlenen kura çekimiyle belirlendi ve Ispartaspor Kırmızı Grupta yer aldı.
Kırmızı grupta 19 takımla birlikte mücadele edecek olan Ispartaspor'da Teknik Direktör Hakan Karaca grubu değerlendirdi.
Teknik Direktör Karaca, rakiplerinin kendilerini fazla ilgilendirmediğini fakat güçlü takımların yer aldığı bir gruba düştüklerini söyledi Karaca; “Grubumuza baktığımızda güçlü takımların yer aldığı grupta yer aldığımızı görüyoruz. Ancak, zor olanı başaracağımıza inanıyorum. Kaldı ki, bizde güçlü bir takım kuracağız. Diğer takımların neler yaptığı bizi ilgilendirmiyor, kendi işimize bakacağız.
Öncelikle ben yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz ilk önce takımı oluşturmak. Ekonomik boyutlarını da düşünmek zorundayız. Transferde acele etmiyoruz. Biz ligde zor da olsa terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Sonuna kadar gitmek için savaşacağız. Şuanda yapılanma içerisindeyiz. Yeni ve güçlü bir takım kurma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Transferlerimize en kısa sürede başlayacağız. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağız ve ekonomik şartlarımıza uygun isimleri kadromuza katacağız. Amacımız ve hedefimiz ligde en iyi sonuçları alarak şehrimizin tek profesyonel takımını çıkabileceği en iyi yerlere çıkarmaktır” dedi.

Bu haber 711 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...