Geliri Ispartaspor için harcanacak Cafe hizmete girdi

29 Ağustos 2012 19:00

Ispartasporlu futbolcularla, taraftarlar önceki gün akşam Taraftar Kafe’de bir araya geldi. Kulüp Başkanı Şevket Savlu, tüm taraftarları bu cafeye davet ederek; “Gelin takımınıza destek olun” dedi.

Açılış öncesi Yeşil Pembe Taraftar Kafe’de yemek yiyen futbolcu ve taraftarların 1 Eylül’de yapılacak kamp öncesi takımda uyum sorununun olmadığı da gözlerden kaçmadı. Takıma her türlü destek olacaklarını belirten taraftarlar, “Bu dakikadan sonra bizim tek düşüncemiz Ispartaspor’un şampiyon olması. Baktığımız zaman gerçekten çok güzel bir kadro kurulmuş. Bizlerde bu takımın şampiyon olması ve bir üst lige çıkması için her türlü desteği vereceğiz” şeklinde konuştular.

Tamamen Ispartaspor’a uygun şekilde dizayn edilen kafede, renkler yeşil ve pembeden oluşuyor. Bunun yanında taraftara da maç izleme fırsatı sunulan kafe, futbolculara üç öğün yemek veriyor.

ERKAVAS; “TAKIMDA UYUM SORUNU YOK” 

Takımın yeni olmasına rağmen uyum sorunu yaşanmadığını belirten teknik adam Ercan Erkavas “Günde 2 antrenman yapıyoruz. Çalışmalarımız gayet verimli geçiyor. Arkadaşlar arasında kesinlikle hiç bir şekilde uyum sorunu yok. Kadromuz ise artık şekillendi. Bildiğimiz kadarıyla kadroya 1-2 isim daha katılacak ve transferi kapatarak lig hazırlığına ağarlık vereceğiz. Çalışmalar oldukça iyi geçiyor ve Süper Amatör’ün ötesinde bir kalite anlayışımız var. Bunun da avantajını kullanmamız lazım. Disiplinli, istekli, kendinden emin bir şekilde lig hazırlığımız sürüyor ve başta dediğim gibi hiç bir sorunumuz yok. Aramıza yeni katılan arkadaşlardan uyum sıkıntısı çeken de yok. İnşallah bu istikrarlı yürüyüşümüz devam edecek ve biz lig sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkacağız” dedi.

 

Bu haber 1008 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...