“Isparta İlim Şehri olursa kalkınmada öncelikli olacak”

20 Mayıs 2013 15:23

Vali Memduh Oğuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'yı ziyaret etti. Ziyarette İlim Şehri Isparta projesine değinen Vali Oğuz, kalkınmada öncelikli 51 ili kapsayan Kararnameye “Isparta İlim Şehridir” ibaresi eklendiğinde, kentin öncelikli illerin yararlandığı tüm imkânlardan yararlanacağını söyledi. Vali Oğuz'un projesine Başkan Aybatılı tam destek verdi.

Vali Memduh Oğuz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret ederek İlim Şehri Isparta Projesi için destek istedi. Isparta’nın konularıyla ilgili Başkan Aybatılı’nın çok değerli fikirlerinin olduğunu belirten Vali Memduh Oğuz, projeyi halkın benimsemesinde Aybatılı’nın büyük katkıları olacağını savundu.

ISPARTA İLİM ŞEHRİ OLURSA KALKINMADA ÖNCELİKLİ İL OLACAK

Öte yandan Vali Oğuz, kalkınmada öncelikli 51 ili kapsayan Kararnameye ‘Isparta ilim şehridir’ ibaresi eklendiğinde, kentin öncelikli illerin yararlandığı tüm imkânlardan yararlanacağını söyledi.

ISPARTA’NIN BÜYÜMESİ İÇİN TÜM GİRİŞİMLERİ DESTEKLERİZ

Diğer taraftan Isparta’nın gelişmesi ve büyümesi yönündeki tüm olumlu girişimleri desteklediklerini ifade eden Aybatılı, “Sayın Valimizin Isparta’nın gelişimi için öngördüğü İlim Şehri Projesini esnaf ve sanatkâr kesimi olarak destekliyoruz” dedi

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...