“Bunu kullanırsak bir uçağımız olur”

20 Mayıs 2013 15:34

Türk Hava Yolları (THY), Isparta-İstanbul arası uçuşlara başlıyor. 20 Mayıs’ta başlayacak olan uçuşlar öncesinde THY yöneticileri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

THY Yöneticileri Esra Turgay ve Ömer Dere, Başkan Günyadın’a, yapılacak olan uçuşlar hakkında bilgi verirken, pazartesi günü gerçekleştirilecek olan törene davet ettiler. Esra Turgay, Isparta başta olmak üzere bölge halkına hizmet getirmek için çalıştıklarını ifade ederken, uçuşların yaz-kış devamlı olarak devam etmesini istediklerini aktararak, uçuş günleri ve bilet fiyatları hakkında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a bilgiler verdi.

Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan Isparta-İstanbul-Isparta uçuşları ile ilgili olarak belediye olarak THY’ye yardımcı olmak istediklerini ifade eden Başkan Günaydın, haftada 3 gün olarak başlayacak olan uçuşların, ilerde 5 güne çıkmasını istediklerini anlattı. Bilet fiyatlarının 69 liradan başladığını hatırlatan Günaydın, “Bunu kullanırsak bir uçağımız olur. Uluslararası bir havalimanımız var. İstanbul’un yanı sıra önümüzdeki süreçte Ankara’ya da uçuşların gerçekleştirilmesini isteriz” dedi. 

THY’nin çalışmasını çok arzu ettiğini ve insanların uçağa binme alışkanlığı kazanmasını isteyen Günaydın, Isparta’da çok sayıda esnaf, işadamı, öğrenci, akademisyen, bürokrat ve siyasinin bulunduğunu hatırlatarak, uçuşlara sahip çıkılmasını istedi.

Bu haber 548 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...