Terminal Camii İmamı vaazında bir işyerinin açılışını da duyurdu!

20 Mayıs 2013 15:36

Mübarek 3 aylara girdiğimiz şu günlerde dini vecibelerini artıran vatandaşlar dün Cuma namazını kılmak için camilere akın etti. Ancak ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar Terminal Camii imamının şok reklam çıkışıyla hayretler içinde kaldı.

Dün Terminal Camiine Cuma Namazını kılmak için giden vatandaşlar şaşkına uğradı. Cuma namazında vaaz veren imam ilk önce cemaate kötü alışkanlıklardan uzak durulması gerektiğinden bahsetti. Vaazın sonrasında camiinin giderleri için yardım talebinde bulunan imam ardından kimsenin beklemediği bir duyuruyu yaptı.

IYAŞ AVM’DE AÇILAN BİR İŞYERİNİN DURUSUNU YAPTI!

IYAŞ AVM’de dün açılışı yapılan bir işyerinin duyurusunu yapan ve bu işyerinin tüm cemaati beklediğini belirten İmam, tepki topladı. Bu anda tüm cemaat hayretle birbirine bakarak imama tepkisini gösterdi.

CAMİİ ÇIKIŞI BU TEPKİ ARTTI

Öte yandan namaz bitiminde camiden dışarı vatandaşlar imamın işyeri açılışı duyurusu yapmasına sitem ettiler. Bugüne kadar hiç böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını ifade eden vatandaşlar “Mübarek üç aylar başladı. Herkesin hassas olduğu bir dönemdeyiz. Camii imamının yaptığı hiç hoş değil. Bu işyeri zaten açılışını bir şekilde duyurmuştur. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Neden bu yönteme başvurdu anlamak mümkün değil. Bizler de esnafız duyurularımızı camilerden mi yapacağız?” diyerek tepkilerini gösterdiler.

 

 

Bu haber 1655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...