“Uçağı ne kadar istediğimizi gösterelim”

20 Mayıs 2013 15:37

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, pazartesi günü başlayacak olan İstanbul-Isparta arası uçak seferlerinin çok önemli olduğunu belirtti. Uçağımıza sahip çıktığımız takdirde Türk Hava Yolları yetkililerinin de uçak seferlerini ilerleyen zamanlarda Ispartalının isteklerine göre ayarlayabileceğine değinen Başdeğirmen, “Kamuoyu oluşturursak hem sefer saatlerinde hem de seferlerin haftada 7 güne çıkarılmasında söz sahibi oluruz” dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türk Hava Yolları Şirketi’nin 20 Mayıs tarihinden itibaren karşılıklı Isparta-İstanbul uçak seferlerini başlatacak olması ve ardından yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı yaptı. Toplantıda, ITSO Meclis Üyeleri, Ticaret Borsası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, İşadamları Dernekleri yetkilileri ile Kadın Girişimciler Kurulu ve İl Genç Girişimciler Kurulu yetkilileri hazır bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda ITSO Başkanı Başdeğirmen, Pazartesi günü saat 13.25’te İstanbul’dan hareket ederek Süleyman Demirel Havalimanına inmesiyle başlayacak olan İstanbul- Isparta, Isparta İstanbul karşılıklı uçak seferlerine sahip çıkılması konusunda ITSO üyeleri ve vatandaşlardan destek istedi.

KALABALIK BİR TOPLULUKLA KARŞILAYALIM

Pazartesi günü İstanbul’dan saat 13.25’te kalkan ve içinde Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil’in başta olmak üzere Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinin de bulunacağı uçağın saat 14.00’de Isparta’ya ineceğini belirten Başdeğirmen, “Sayın Genel Müdür Kotil’e ve uçaktan inecek olan yetkililere Isparta ve Burdur için bu seferleri ne kadar istediğimizi göstermemiz gerekiyor.  Bu nedenle Pazartesi günü Süleyman Demirel Havalimanına gelecek ilk uçağın kalabalık bir toplulukla karşılanmasını arzu ediyoruz. Bizler uçağımıza sahip çıkarsak Türk Hava Yolları yetkilileri de uçak seferlerini ilerleyen zamanlarda bizim isteklerimize göre ayarlayabilir. Kamuoyu oluşturursak hem sefer saatlerinde hem de seferlerin haftada 7 güne çıkarılmasında söz sahibi oluruz.  Bütün bunların yapılması için öncelikle işadamlarımızın ve kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Pazartesi günü saat 14.00’de Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri olarak orada olacağız. Tüm işadamlarımız ve Isparta halkını 20 Mayıs Pazartesi günü saat 14.00’de Süleyman Demirel Havalimanına uçağı karşılamaya davet ediyoruz.”diye konuştu. 

 

Bu haber 569 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...