Ufuk Talebe Yurdunda Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

20 Mayıs 2013 15:53

Modern Evler Mahallesinde bulunan (Tahsil Çağındaki Öğrencilere Yardım Derneği) Ufuk Talebe Yurdunda öğrenciler yararına kermes açıldı.

Vali Memduh Oğuz başta olmak üzere, İl Emniyet Müdürü Mehmet Or, Yurt Yöneticisi Mustafa Hobanoğlu, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla açılan gıda, giyim ve ev tekstil kermesi 27 Mayıs 2013 tarihine kadar açık kalacak.

 Kermesten elde edilecek olan gelir ile öğrencilere burs sağlanacağını belirten Dernek Yöneticisi Mustafa Hobanoğlu, katkılarından dolayı Vali Memduh Oğuz’a teşekkür etti.

Yapılan etkinliğin ‘İlim Şehri Isparta’ ya çok yakıştığını ifade eden Vali Memduh Oğuz ise, geçmişinde 800 yıllık medreselere sahip olan Isparta’da, hayır işinde yarışan güzel insanlarla birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek böyle bir hizmetin herkese saadet verdiğini söyledi.

Kermesteki stantları tek tek dolaşan Vali Memduh Oğuz’un Büşra Gezer isimli engelli öğrenciyle olan ilginç diyalogu, kermese katılanları hem güldürdü hem de duygulandırdı.

Vali Oğuz’u çok sevdiğini söyleyen Büşra Gezer; “Bizi kırmayarak buraya kadar geldiniz, size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum, sadece çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum” demesi üzerine, Vali Oğuz; “Senin bu güzel sözlerin beni çok mutlu etti, ama aynı zamanda benim yükümü daha da ağırlaştırdı” diyerek, özel öğrenciye kermesten hediye alıverdi.

 

Bu haber 2004 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...