Yalvaç’ta vahşet !

29 Ağustos 2012 19:05

Yalvaç ilçesinde N.Y. adlı kadın yasak aşk yaşadığı iddia edilen N.G'yi bilinmeyen bir sebepten dolayı av tüfeği ile öldürüp başını gövdesinden ayırarak köy meydanına attı.

 

Yalvaç ilçesinde kan donduran bir vahşet yaşandı. Olay, önceki gece saat 23:30 sıralarında meydana geldi. Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre, evli ve iki çocuk babası olan N.G (35), ile aynı zamanda kayınbiraderinin gelini olan evli ve iki çocuk annesi N.Y. ile aralarında kısa bir süre tartışma yaşandı. N.Y. ilk önce av tüfeği ile N.G'i sokak ortasında vurdu. N.G'nin cansız gövdesini sokak ortasında bıçakla başından ayıran N.Y. cesedi daha sonra bir çuvalın içine koyduğu ve köy meydanına getirdiği “Millet kelle görsün” diyerek köylülerin şaşkın bakışları arasında N.G’nin kafasını meydanlığa fırlattığı iddia edildi. N.Y’nin yakalanarak göz altına alındığı ve olay ile ilgili araştırmanın sürdüğü öğrenildi.

TÜYLER ÜRPERTEN CİNAYETİN DETAYLARI...

Cinayeti işleyen N.Y., tüyler ürperten cinayeti Jandarma'da itiraf etti. Evde 2 çocuğuyla kalan N.Y.'nin kayınpederi İ.Y.'nin kız kardeşi ile evli olan ve aynı köyde oturan evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki N.G, iddiaya göre evine gittiği N.Y.'ye zaman zaman silah zoruyla tecavüz etti. Köyde dedikodu yayılması üzerine N.Y. şikayetçi olacağını söyledi. N. G., "Elimde, uygun olmayan fotoğrafların var. Bunu köye, herkese yayarım" tehdidiyle N. Y. ile birlikte olmayı sürdürdü.

ÖNCE TÜFEKLE VURDU SONRA KELLESİNİ KESTİ

N.Y., dün gece "Birlikte kaçalım" diyerek evine çağırdığı N.G. ile tartıştıktan sonra aldığı av tüfeğiyle onu cinsel organından yaraladı. Yaralı halde kaçmaya çalışan N.G., evin önündeki yaklaşık2.5 metreyüksekliğindeki damdan düştü, ardından bahçe duvarından atlamak isterken düşüp duvarın dibine yığıldı. Arkasından giden N.Y., birkaç kez daha ateş ettikten sonra N.G’nin kafasını kesici bir aletle ayırarak, bir çuvala koydu.

ÖLDÜRDÜĞÜ ADAMIN KELLESİNİ KÖY MEYDANINA ATTI

Olay yerinden yaklaşık200 metrekadar ilerideki köy meydanındaki kahvenin önüne giden N.Y., burada oturanlara bağırarak, "Arkamdan konuşmayın. Namusumla oynamayın. İşte namusumla oynayanın kellesi" diyerek, çuvalın içindeki N. G.’nin başını köy meydanına attı.

Gördükleri karşısında şoke olan köylüler, olayı jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede köye giden jandarma ekipleri, hiç birşey olmamış gibi tüfeğini omzuna takarak evine dönen N. Y.'yi gözaltına aldı.

N. Y., güvenlik güçlerine N.G’nin bedeninin yerini gösterdikten sonra jandarma karakoluna götürüldü. Geniş güvenlik önlemi alınan köyde, sağlık ve güvenlik ekiplerinin incelemesi ardından N.G’nin cesedi, Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan ilk inceleme ardından N.G’in cesedi ve kesik başı, ayrıntılı otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...